Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Pijp-me uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Pijp-me
Ik heb me altijd op de achtergrond gehouden omdat ik er niet voor uit wilde komen, maar nu wil ik toch ook wel genieten van seks en geef me dan nu bloot, maar vindt het nog best wel spannend, ik hoop dat je respect voor me hebt en dat je lief voor me...
ZutphenZutphen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 30
Chios  uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Chios
Hoi geile lieve leuke man, Kom je gezellig bij mij. gaan wij samen allemaal heerlijke stoute dingen ondernemen? De Warme dagen zijn er ook weer. kom jij eens lekker bij mij want ik wil jouw heerlijke pik gaan verwennen. Word jij graag gepijpt?
RaalteRaalte, Overijssellocation_on
Shemale | 31 | Hetero
Greta29 uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Greta29
hey wat leuk dat je mijn profiel bekijkt, nu hoop ik maar dat je me ook een spannend berichtje stuurt, wil jij precies weten wat ik lekker vindt, vraag het mij dan!
TielTiel, Gelderlandlocation_on
Shemale | 34
Inmyass uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
Inmyass
Ik zoek een lekkere stoere macho man. Je weet wat je wilt en je weet hoe je het moet krijgen
GarsthuizenGarsthuizen, Groningenlocation_on
Shemale | 32
wilma33 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
wilma33
ik ben geil en wil heet in mijn kont geneukt worden, jij? reageer dan!
WerkendamWerkendam, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 39 | Bisexueel
VlinderKelsey uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
VlinderKelsey
Je bent niet verlegen en houdt ervan om de leiding te nemen. Je bent overal voor in en een echte tijger in bed. Je leeftijd vind ik niet belangrijk en waar je woont maakt me ook niet uit. Wel moet je er geen problemen mee hebben dat het voor vaker is...
DoornDoorn, Utrechtlocation_on
Shemale | 31
JarretelGirl uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
JarretelGirl
Jij laat je niet snel afschrikken door seksuele fantasieën van je sekspartner. Jij vind gepijpt worden heerlijk en je geeft dan een flinke shot sperma als beloning voor het 'werk'. Ook is anaal neuken en geneukt worden heel gewoon voor je.
DrontenDronten, Flevolandlocation_on
Shemale | 32
Joinka uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
Joinka
Wat is het toch heerlijk om hier rond te kijken, heel veel mooie mensen, en de een is nog knapper dan de ander. Maar daar gaat het mij niet om, het gaat mij om innerlijk, en een goed karakter. Wat is voor jou belangrijk, waar hoop jij op?
FranekerFraneker, Frieslandlocation_on
Shemale | 28 | Hetero
SheFamke uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
SheFamke
Ik weet niet zeker of hier mannen zijn te vinden die een shemale zoeken? Mocht dat zo zijn dan moet je echt iets van je laten horen want ik ben zelf op zoek naar een man. Ik sta voor veel dingen wel open. Ik ben 26 en heel vrouwelijk.
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31
ronderondingen478 uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
ronderondingen478
Een geile trans met een heerlijke paal. Die al jouw geile wensen laat uitkomen. Ik heb een heerlijke slanke figuur en heerlijke billen. Heb jij nu direct zin in een geile spanning waar je lekker stout kunt zijn en mag genieten van geile fantasie die ...
ZaanstadZaanstad, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 34 | Bisexueel
Ramoontjets uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Ramoontjets
Jij bent een persoon die wel heel erg lekker heet kan worden van een beetje gluren en dan ook heel erg graag mee zou willen doen. Lekker samen douchen zou jij ook niet verkeerd vinden.
Katwijk aan ZeeKatwijk aan Zee, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31
Linda31 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Linda31
ik heb een open relatie en nu wil ik wel eens een andere kont lekker neuken, mag ik jou kont daar voor gebruiken? dan mag jij ook mijn kont lekker neuken
LeiderdorpLeiderdorp, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 37 | Bisexueel