Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Maris34 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Maris34
ik voel me volledig vrouw met mijn lekkere tieten, toch ook nog wel een tikkeltje man met mijn pik, welke man of vrouw wil met mij eens een ondeugende avond/nacht of weekend beleven?
MoerdijkMoerdijk, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 40 | Bisexueel
Onderdanig shemailtje uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Onderdanig shemailtje
Op zoek naar een dominante man of vrouw die deze onderdanige eens een goed lesje kan leren, het lukt mij maar niet om die lusten te onderdrukken, ik denk echt dat ik eens goed onder handen moetvworden genomen. Wil jij mij helpen?
DenekampDenekamp, Overijssellocation_on
Shemale | 27 | Hetero
Miss kiss uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Miss kiss
Dromen over mijn perfecte man is echt niet meer genoeg voor mij. Ik ben daarom hier om hem te vinden en om hem de mijne te gaan maken. Als jij denkt dat jij een eerlijk persoon bent die iemand zoals mij aan kan, ben jij natuurlijk vrij om je aan mij ...
MijdrechtMijdrecht, Utrechtlocation_on
Shemale | 29 | Hetero
fayentgirl uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
fayentgirl
Jij bent een man die op zoek is naar iets nieuws. Even lekker bekijken wat jij dan lekker vind en een shemale heeft je dan altijd al getrokken!
ZutphenZutphen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 27
DorinaShemale uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
DorinaShemale
Je kunt niet alleen maar nemen, je moet ook geven. Ben jij het hier mee eens? Stuur me dan maar eens een geil berichtje! kus!
BredaBreda, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29
TgirlMarlene uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
TgirlMarlene
Jij kan ook helemaal wild worden van een goede pornofilm, en het liefst zou jij dit meteen op mij uit willen oefenen. Mijn extraatje vind jij natuurlijk dubbelop genieten, en het liefst neem jij mijn harde pik direct in jouw mond. Durf je?
WijchenWijchen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 34
BouchraVaals uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
BouchraVaals
Je vindt het leuk en lekker om te geilen en het is je meest favoriete bezigheid;) Je houdt wel van een knap koppie en een lekker lijf en bent zeker niet bang om dit stoute avontuurtje aan te gaan.
Den HamDen Ham, Overijssellocation_on
Shemale | 29
LovesfromEmma uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
LovesfromEmma
Wie van jullie mannen wilt er met mij op een discrete date? Stiekem afspreken op een geheime locatie en er een geile date van maken! Wie heeft er interesse?
SchiedamSchiedam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 30
Iamtheonefor4 uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Iamtheonefor4
Hoi lekker ding. Wat ben jij aan het doen? Wat zijn jouw plannen voor vanavond? Heb je interesse in een date met een shemale? Zullen we ergens afspreken voor een kopje koffie? Of wil je liever mij komen bezoeken? Ik ben op zoeknaar een date met een n...
WoudenbergWoudenberg, Utrechtlocation_on
Shemale | 28
wilma33 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
wilma33
ik ben geil en wil heet in mijn kont geneukt worden, jij? reageer dan!
WerkendamWerkendam, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 39 | Bisexueel
regelaar uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
regelaar
Een leuke, gezellige man die zeker wel van gezelligheid houdt. Een man die het anderen graag naar de zin maakt en vast mij ook wel. Hoe je dat denkt te doen dat weet ik nog niet, maar ik zou zeggen leef je uit en maak er wat van.
HelmondHelmond, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29 | Bisexueel
dominantesss uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
dominantesss
Hoi, ik ben vandaag lekker geil en het enige waar ik aan kan denken is aan seks. Ik denk er dan aan hoe het zou zijn als wij nou eens lekker met elkaar konden gaan spelen, wat zou jij dan met mijn lekkere pik gaan doen?
BarneveldBarneveld, Gelderlandlocation_on
Shemale | 40 | Bisexueel