Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

hotpikie uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
hotpikie
wil jij me vernederen en mijn meester zijn? ik zal alles doen wat je me vraagt, hoop snel iets van je te horen, of mag ik die wens niet hebben van jou meester?
NaaldwijkNaaldwijk, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 27 | Bisexueel
SheFamke uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
SheFamke
Ik weet niet zeker of hier mannen zijn te vinden die een shemale zoeken? Mocht dat zo zijn dan moet je echt iets van je laten horen want ik ben zelf op zoek naar een man. Ik sta voor veel dingen wel open. Ik ben 26 en heel vrouwelijk.
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31
mooiding uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
mooiding
Is er iemand die graag een paar tikken uit deelt? Ik vind het namelijk lekker om een paar flinke klappen om mijn kont te krijgen, het mag best extreem en lekker grof zijn, ik kan wel tegen een stootje, jij ook?
LeeuwardenLeeuwarden, Frieslandlocation_on
Shemale | 35 | Bisexueel
blackdick382 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
blackdick382
Laten we dit werkelijkheid voor ons maken. Ik ben altijd geil en ik heb niet iemand die bereid is alles voor mij te doen. Als je me een goed gevoel kunt geven, denk ik dat we de kans krijgen om deze speciaal voor ons te maken.
Krimpen aan den IJsselKrimpen aan den..., Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 35 | Bisexueel
zuigmehard739 uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
zuigmehard739
Heb jij iets met foto's maken, zo ja zou je mij een spoedje kunnen geven? Ik wil klaar zijn voor diegene die wil dat ik een shoot ga doen. Wat centjes bij verdienen snap je? De camera is er al, nu de kennis nog, of zeg je nu die meid spoort niet?
RenswoudeRenswoude, Utrechtlocation_on
Shemale | 27 | Bisexueel
loveanaleseks uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
loveanaleseks
ik hou van anale seks zoals wel ontvangen als geven, dus kom maar op met je geile pik en kont
DordrechtDordrecht, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 29
TangaRianna uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
TangaRianna
Zoen mijn lippen en neem me zoals ik ben. Dat doe ik ook bij jou hoor!
MarkeloMarkelo, Overijssellocation_on
Shemale | 30
Joleneheeftzin uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
Joleneheeftzin
Hi... Wat denk je ervan? Ik ben op zoek naar stoere mannen die gewoon geen hand voor de mond nemen en er gewoon flink tegen aan gaan . Ik ben een shemale en ik wil gewoon sex en daar heb ik denk wel genoeg mee gezegd toch. Geen woorden maar daden.. H...
AssenAssen, Drenthelocation_on
Shemale | 29
ReevaXXL uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
ReevaXXL
Kom jij je afspraken wel na? Want als jij je afspraken wel na komt dan wil ik heel erg graag met jou afspreken. Lijkt me zo geil om geneukt te worden maar ook dat een man mij lekker hard gaat neuken want daar ben ik hard aan toe.
Wijk bij DuurstedeWijk bij Duurst..., Utrechtlocation_on
Shemale | 30
Notforsofties uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
Notforsofties
Als ik met een softie wil daten dan ga ik wel terug naar mijn ex. Hier is het nu tijd om af te spreken met een echte kerel. Dat is een man die mijn mondje goed vol wil spuiten. Dit natuurlijk wel nadat je eerst mij een echte beurt hebt gegeven. Als j...
Nieuw-BergenNieuw-Bergen, Limburglocation_on
Shemale | 29
Hornyshemale uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
Hornyshemale
Hi, ik ben een geile shemale uit het mooie Groningen. Ik ben vrijgezel en blijf dat liever ook nog wel even, daarom zoek ik via deze weg een heerlijk geile seksdate met iemand die mij nog veel dingen zou willen leren
ZuidhornZuidhorn, Groningenlocation_on
Shemale | 33
LarissaGeil uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
LarissaGeil
Hoi mannen, ik ben Larissa, een lieve shemale. Ik had een sex maatje maar hij ging trouwen en nu zijn we alleen vrienden van elkaar. Ik zoek een nieuw sex maatje om regelmatig mee af te spreken en elkaar van top tot teen te leren kennen. Als je inter...
BurgumBurgum, Frieslandlocation_on
Shemale | 27