Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

MissisLisa uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
MissisLisa
Heb je een hoog libido, wil je graag geneukt worden of doe je het liever bij mij? Ik vind het allebei goed. Ik heb aardig wat sextoys dus we kunnen the night of our lives hebben!
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 30
dubbledik uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
dubbledik
Op mijn weg terug van werk ineens een erectie van hier tot tokyo gekregen. thuis geen seks, wat nu? Ik me aanmelden dus....... wie is er vrij hier zo??
Den HaagDen Haag, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 36 | Bisexueel
Tattoo lady uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Tattoo lady
Is er iemand die graag een paar tikken uit deelt? Ik vind het namelijk lekker om een paar flinke klappen om mijn kont te krijgen, het mag best extreem en lekker grof zijn, ik kan wel tegen een stootje, jij ook?
Capelle aan den IJsselCapelle aan den..., Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 38 | Bisexueel
VerleidingLynn uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
VerleidingLynn
Jij bent een lekkere vent die wel heel erg lekker snel zijn paal omhoog kan krijgen en dan open staat voor super, lekker maar vooral nieuwe dingen.
Sint AnnalandSint Annaland, Zeelandlocation_on
Shemale | 33
Oldbutgood uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
Oldbutgood
Hou je bij mij vooral niet in, we gaan lekker los! Geen gezeur over relaties of over iets samen starten. Wanneer we samen afspreken dan doen we dit om lekker te neuken
ZierikzeeZierikzee, Zeelandlocation_on
Shemale | 45
StiekemVerlegen uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
StiekemVerlegen
Het is best lastig als je zo verlegen bent als ik. Je wilt wel graag laten weten hoe geil je bent maar je durft gewoon niet. Het enige waar je dan bang voor bent dat zijn de reacties van anderen. Daarom mag ik gerust zeggen dat het sexdaten via het i...
VeldenVelden, Limburglocation_on
Shemale | 31
Asiadick uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
Asiadick
Hallo ik ben Adinda en kom oorspronkelijk uit Azie, maar woon alweer een aantal jaren in Heerenveen. Ik ben 19 jaar en ben op zoek naar een heerlijke pik die mij eens lekker zou willen verwennen. Eenmalig mag maar heb liever vaker
HeerenveenHeerenveen, Frieslandlocation_on
Shemale | 24
Bedenkelijk22 uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Bedenkelijk22
Plezier hebben met zijn twee, in mijn ogen leuke manier om eens te genieten van wat anders dan anders. Mag ik mijn huisje eens openstellen voor een geile avond met jou? Ontvangen geen probleem. En zonder condoom is bespreekbaar. Maar dan kom je wel v...
HuisduinenHuisduinen, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 27
Jennyontheblock uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Jennyontheblock
Je staat overal voor open, heb een ruimdenkende mind en je bent niet ouder dan 50. Verder maakt het niet uit of je alleen bent, of een stel.
AbcoudeAbcoude, Utrechtlocation_on
Shemale | 37
NickyTgirl uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
NickyTgirl
Een hete date puur om de seks daar ben jij ook naar op zoek. Ik spreek wel het liefst bij mij thuis af en daar heb je geen probleem mee. Een hete avond verheug jij je ook op?
HardenbergHardenberg, Overijssellocation_on
Shemale | 32
wiljijme uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
wiljijme
ik wil heel graag in me kont die lekker pik of tussen mij borsten mag je me nemen, zodat je over mij borsten heen gaat spuiten
GarsthuizenGarsthuizen, Groningenlocation_on
Shemale | 30
AlexxP uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
AlexxP
Welke geile vent mag er leeggezogen worden door deze enorm geile shemale?
DrontenDronten, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 40 | Bisexueel