Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

SHM-Mandy uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
SHM-Mandy
Graag alleen serieuse mannen die reageren Haat berchten verdwijnen in de prullenbak
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 24 | Homo
KarenInBlack uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
KarenInBlack
Je bent lekker creatief binnen en buiten de lakens haha. Je houdt van orale en misschien ook wel anale sex? Stiekem val ik wel op iemand die een beetje gewillig is. Hoe geil kan het worden!
MarknesseMarknesse, Flevolandlocation_on
Shemale | 31
SexyVanny uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
SexyVanny
Wat denk je ervan, een vrouw met alle lekkers, heerlijke tieten en nog een lekkere pik waar jij je gang lekker mee kunt gaan? Hopelijk heb je voor mij ook genoeg heerlijks om mee te spelen!
Oud-LoosdrechtOud-Loosdrecht, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 40
Hesterofyourdreams uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Hesterofyourdreams
Jij neukt graag, en ontvangt ook graag. Want het motto is natuurlijk voor wat hoort wat. En wat is er nou lekker dan samen tegelijkertijd klaarkomen?
KudelstaartKudelstaart, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 29
supergevraagdd uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
supergevraagdd
Leuk, spannend, ondernemend en hier omdat je super graag een shemale een lekker gevoel wil geven. Ik ben nog maar jong en soms wat wispelturig maar weet zeker dat er ook voor mij vast wel iemand is die het contact aan wil gaan.
AlkmaarAlkmaar, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 34 | Bisexueel
dickloveU uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
dickloveU
Hoi! Ik ben op zoek naar een seksslavin. Je hoeft geen ervaring te hebben, maar het kan. Leeftijd en uiterlijk zijn niet belangrijk. Je moet onderdanig zijn of onderdanige gevoelens hebben. Bij serieuze interesse kunt u mij een bericht sturen. Ben ji...
BemmelBemmel, Gelderlandlocation_on
Shemale | 30 | Bisexueel
Longhya uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
Longhya
Anaal vind ik lekker om te doen, maar ook om te voelen, ik hoop natuurlijk wel dat jij een lekkere grote pik hebt waar jij lekker wat mee kunt. Zou jij zelf ook anaal genomen willen worden, of gaat dat jou iets te ver?
BorseleBorsele, Zeelandlocation_on
Shemale | 30 | Hetero
Tyana uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Tyana
Ik ben misschien nog wat jong, maar ik heb wel al wat ervaring op gedaan op verschillende gebieden, ik vind het heerlijk zowel binnen als buiten de kamer. Ik ben altijd wel op zoek naar een spannend avontuur en leuke en fijne en geile momenten met ie...
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 28
Vol en lekker uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Vol en lekker
Hallo, ik ben een volle dame met lekker veel vlees waar je heerlijk van kunt houden, mijn tieten zijn onwijs goed om te kneden, en je kunt er ook lekker tusen met jouw gezicht, of stop jij liever iets anders er tussen?
EnschedeEnschede, Overijssellocation_on
Shemale | 29 | Bisexueel
geviekkigeballen839 uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
geviekkigeballen839
Ik vind het leuk om te weten dat ik tegelijkertijd kan plagen en een shemale kan zijn, ik hou er niet van te weten dat ik beperkt ben tot het zijn van slechts één vrouw, ik wil klaar staan om al mijn opties te verkennen die het leven mij wilt toe g...
TubbergenTubbergen, Overijssellocation_on
Shemale | 38 | Bisexueel
lovelylady379 uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
lovelylady379
Jij bent niet saai en al helemaal niet suf. Jij hoeft niet afgestoft te worden, maar kan mij wel afstoffen en een goed gevoel geven. Is bij jou thuis de spanning er ook af? Ben je single of gebonden maar is het saai? Het maakt allemaal niet uit, wij ...
BeeselBeesel, Limburglocation_on
Shemale | 30 | Bisexueel
Joleneheeftzin uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
Joleneheeftzin
Hi... Wat denk je ervan? Ik ben op zoek naar stoere mannen die gewoon geen hand voor de mond nemen en er gewoon flink tegen aan gaan . Ik ben een shemale en ik wil gewoon sex en daar heb ik denk wel genoeg mee gezegd toch. Geen woorden maar daden.. H...
AssenAssen, Drenthelocation_on
Shemale | 29