Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

sas27 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
sas27
na een moeilijke tijd ben ik er eindelijk achter wat ik wil, en dat is gewoon heerlijke seks en of het nu met een man of vrouw is maakt mij niet meer zoveel uit, als het maar intens genieten is. durf jij het met mij aan om een hete nacht te proberen?...
VeghelVeghel, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 33 | Bisexueel
ThaiShemale uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
ThaiShemale
Ha ik ben een leuke dame uit Dronten. Ik ben op zoek naar een leuke man om lekkere spannende dingen mee te doen. Interesse?
DrontenDronten, Flevolandlocation_on
Shemale | 28
LindaSuper uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
LindaSuper
Wil je een keer wat anders? Bijvoorbeeld een standje 69 waarbij we elkaars pik laten spuiten? of wil je mijn tieten masseren terwijl je me anaal neemt? Alles kan en alles mag hoor. Ik laat jouw dromen uitkomen!
MoerdijkMoerdijk, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 32
ShegirlLieke uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
ShegirlLieke
Hallo, zoek mensen die het leuk lijkt om eens een nieuwe ervaring op te doen. Standaard hou ik niet van, jij hopelijk ook niet? Ik geef je graag een super ervaring als shemale. Er is van alles mogelijk en kom dan ook graag in..
WolvegaWolvega, Frieslandlocation_on
Shemale | 29
ThreesomeMarleen uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
ThreesomeMarleen
Je staat open voor een trio, wilt het vaak en lang doen, geniet van heerlijke seks en je durft je grenzen te verleggen. Hou je niet in bij me, gewoon jezelf laten gaan daar genieten we samen toch het meest van?
VlaardingenVlaardingen, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 32
Danielletranseksueel uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Danielletranseksueel
Wat ik zelf geef dat hoop ik ook terug te vinden, ik wil een man die net zo inventief is als ik ben, die dus ook lekker geil is en die flink wat afwisselt. In mijn geval is geven en nemen toch ook wel een dingetje.
ArnhemArnhem, Gelderlandlocation_on
Shemale | 33
piemkleine uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
piemkleine
Nu ik weer single ben wil ik het er graag van nemen. Vanaf mijn 18de heb ik 2 langer relaties gehad en ben al lang niet echt meer alleen geweest. Vind het wel spannend om weer alleen te zijn maar soms ook wel erg stil en eenzaam. Daar kan je vast wel...
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 27 | Bisexueel
Slutty she uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Slutty she
Hoi, ik ben echt een slet hoor, ik kan geen genoeg krijgen van seks, eenmaal bezig wil ik door blijven gaan, maar ik begrijp wel dat we niet altijd maar kunnen spuiten, maar we kunnen het toch gewoon eens proberen, zou jij willen weten hoe vaak wij h...
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 35 | Hetero
Kachere uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Kachere
Een relatie met een vrouw is waar ik voor kies, maar seks met een hele geile lekker man vind ik ook mega fijn. Als jij in bent voor hele vieze spelletjes met een shemale, dan moet jij me snel een berichtje sturen.
HengeloHengelo, Overijssellocation_on
Shemale | 29 | Bisexueel
Cheya uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Cheya
Zou jij met mij een fantastische tijd willen beleven waar we samen veel seks zullen hebben, en wie weet ook wel een relatie op kunnen bouwen? Dan kom ik graag vandaag nog met jou in contact!
ZaanstadZaanstad, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 32
Mattie42 uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Mattie42
ik wil seks, jij ook? laten we dan snel iets regelen samen
EdeEde, Gelderlandlocation_on
Shemale | 48
GeileKarin uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
GeileKarin
Aandacht voor elkaar vind ik enorm belangrijk. Ben niet direct op zoek naar liefde maar de sex moet wel vol passie zitten. Neem graag lang de tijd voor de sex. Alles erop en eraan . Heerlijk lang voorspel om elkaar in de watten te leggen, massage, or...
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 42 | Bisexueel