Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Kinkybarbara uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Kinkybarbara
Ik zou graag eens iemand een ontmaagding geven. Ben jij nog nooit van achter in je kontje genomen? Laat mij dan de eerste zijn die je dit genot laat meemaken. Ik beloof dat je er zeker geen spijt van zult krijgen.
DelftDelft, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 42
geilepik-25 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
geilepik-25
Ik heb een lekkere piemel voor je en een geweldige lekkere kont om heerlijk jou piemel in te ontvangen, durf jij mij een geil berichtje te sturen?
DelftDelft, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 30
JuliaShe uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
JuliaShe
Julia zoekt haar Romeo! Nou, eerlijk, ik zoek gewoon een lekkere geile nacht, maar het klonk goed toch?
HarderwijkHarderwijk, Gelderlandlocation_on
Shemale | 30
TRANSPART2 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
TRANSPART2
Ik ben een mooie trans, erg vrouwelijk en bereid om je seksuele verlangens, fetisjen, te behagen. Durf een onvergetelijk en gepassioneerd moment met mij door te brengen. Je zult het zeker herhalen en je zult er geen spijt van krijgen. Ik wacht op je!
BredaBreda, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 33 | Bisexueel
howmeee uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
howmeee
Hallo! Mijn naam is Faith, 24 jaar oud. Ik ben al een tijdje vrijgezel, en dan mis je gewoon dingen met iemand. Ik heb een eigen bedrijf en zoek een man die leuke dingen wil doen maar niet uit de hand wil lopen? Zoek je hetzelfde als ik wil?
EnschedeEnschede, Overijssellocation_on
Shemale | 27 | Bisexueel
droomshemalee uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
droomshemalee
Weet jij waar je naar op zoek bent en weet je ook hoe en waar dat te vinden dan? Je hebt echt wel wat te vertellen en ook echt wel een shemale iets te bieden. Geen idee wat jij mij hier te bieden hebt, maar daar kom ik vanzelf wel achter.
WeertWeert, Limburglocation_on
Shemale | 36 | Bisexueel
helemaalhardd uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
helemaalhardd
Hoerige tgirl zoekt oudere man met een harde lul. Ik ben best onderdanig en hoop dat je mij wil misbruiken door al die super leuke opdrachten die je mij zal geven, waar ik daarna een foto van maak en voor je stuur. Interesse?
ApeldoornApeldoorn, Gelderlandlocation_on
Shemale | 38 | Bisexueel
Lacy Kelly uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Lacy Kelly
Ik ben totaal niet kieskeurig wat contacten betreft, ik wil gewoon een leuke tijd met iemand beleven, en volgens mij is dat niet zo heel moeilijk om die ene man of vrouw te vinden. Zeg eens, waarom ben jij hier aan het rond kijken, zoek jij ook leuk ...
HengeloHengelo, Overijssellocation_on
Shemale | 40 | Bisexueel
SHemaile uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
SHemaile
Nou ik zit hier met een heerlijke stijve pik, en ik weet me eigenlijk geen raad meer, altijd maar zin, maar niemand in de buurt die het met mij durft, ik ben toch niet zo heel erg schrikwekkend, of ben ik nou te lelijk voor hier? Mijn pik is niet zo ...
LeeuwardenLeeuwarden, Frieslandlocation_on
Shemale | 31 | Hetero
Gisele-anaal uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Gisele-anaal
Als je er ook wel van houdt of het juist wil proberen? Try me! Haha. Meer hoef ik niet uit te leggen want voor zulk lekker plezier zijn er toch 2 nodig..
KatwijkKatwijk, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29
Mirella-She uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
Mirella-She
Hey lekkere mannen, ik ben Mirella, ik ben 24 jr en ben op zoek naar een man die wel van een pik houd.Ik zoek eigenlijk een man die zich niet schaamt om wie ik ben.Ik heb al eerder een relatie gehad maar toen wilde hij absoluut niet dat zijn familie ...
BiddinghuizenBiddinghuizen, Flevolandlocation_on
Shemale | 29
pauline26 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
pauline26
Op mijn weg terug van werk ineens een erectie van hier tot tokyo gekregen. thuis geen sex, wat nu? Ik me aanmelden dus....... wie is er vrij hierzo??
LisseLisse, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31