Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Kinkybitch uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Kinkybitch
Ik ben Phoebe en ik ben op zoek naar een beginnende (lust)slaaf (alleen mannelijke ik val niet op vrouwen) die graag vrijblijvend wilt ontdekken wat (bd)sm inhoud en hoe ver hij durft te gaan. Ben jij diegene wie ik zoek?
RoosendaalRoosendaal, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 27
Tabithawoman uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
Tabithawoman
Geen preuts mannetje maar een tikkeltje verlegen vind ik wel schattig. Ervaring hoef je niet te hebben, dat vind ik niet zo belangrijk. Net zoals je leeftijd of de kleur van je haar, dat boeit me ook niet. Als je maar houdt van seks, niet van die gek...
HindeloopenHindeloopen, Frieslandlocation_on
Shemale | 34
GeilStel25 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
GeilStel25
Durf jij het aan om lekker aan mijn shemale kontje te likken, terwijl ik mijn shevriendin lekker lik? Dan duurt het niet zolang voordat die paal van mij knalhard is. Dan gaan alle remmen los en zullen wij heerlijk aan je ballen gaan zuigen terwijl wi...
MierloMierlo, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 30 | Homo
blackdick382 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
blackdick382
Laten we dit werkelijkheid voor ons maken. Ik ben altijd geil en ik heb niet iemand die bereid is alles voor mij te doen. Als je me een goed gevoel kunt geven, denk ik dat we de kans krijgen om deze speciaal voor ons te maken.
Krimpen aan den IJsselKrimpen aan den..., Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 35 | Bisexueel
sexyafra738 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
sexyafra738
Geile shemale, Ik doe alles zolang het safe is, hygiëne staat boven aan. Zo ben ik natuurlijk. Ik heb heel veel geile dingen in gedachten en wil die heel graag met jou delen. Dus als je interesse hebt zou ik zeggen dat je snel wat voor mij kan achte...
Son en BreugelSon en Breugel, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 32 | Bisexueel
stoutjeinbed839 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
stoutjeinbed839
Mijn naam is Annie . Ik ben een erg vrouwelijk trans-meisje met een grote verrassing. Echt mooi en sexy voor hete en magische momenten. Ik hou er echt van om actief en passief te zijn. Dit is zo een beetje over mij, vertel jij ook wat van je zelf?
SpijkenisseSpijkenisse, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31 | Bisexueel
NaughtyIlse uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
NaughtyIlse
Ik weet zeker dat als je hierin geïnteresseerd bent er een wereld voor je open gaat als je er eenmaal aan begonnen bent. Misschien kunnen we het gaan proberen? Dan hebben we het in ieder geprobeerd.
's Gravenmoer's Gravenmoer, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 32
LieveBeau uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
LieveBeau
Zijn er hier ook nog een beetje leuke, geile mannen te vinden?! Ik hou van avontuur, seks, nieuwe dingen ontdekken en vooral veel afwisseling. Elke dag maar op mijn rug liggen, of telkens hetzelfde standje, dat is niets voor mij. Ik heb een aantal ma...
HollandscheveldHollandscheveld, Drenthelocation_on
Shemale | 31
ThePrincess uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
ThePrincess
Je valt op supervrouwelijk maar van wat hards tussen mijn benen schrik je niet. Intengendeel... Je likt je lippen af en hebt zin om mijn pik eens diep in je mondje nemen. Als ie lekker stijf is, waar mag hij dan in?
EmmeloordEmmeloord, Flevolandlocation_on
Shemale | 30
Ladysabina uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Ladysabina
Geloof het of niet, mijn kontje heeft al heel wat dildo's en strapons gevoeld maar een echte pik nog nooit. Dat is wat ik hier wil vinden een man met een echte pik die voor de eerste keer in mijn gaatje wil komen. Voorzichtig hoeft dat niet, want mij...
EnkhuizenEnkhuizen, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 36
LaraTgirl uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
LaraTgirl
Heb jij zin in een lekkere stoeipartij met een shemale? Heb je zijn om mij lekker te neuken? Je laten leeg zuigen tot je schokkend klaar komt? Ik ben overal voor in! Ik ben verslaafd aan sex en ik kan vaker dan 1x klaarkomen.
ZwijndrechtZwijndrecht, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31 | Homo
Nouschka uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
Nouschka
Als je weet wat je graag wilt kun je dat kenbaar maken en misschien hebben wij beide wel hetzelfde idee. Dat zou toch echt ideaal zijn.
NageleNagele, Flevolandlocation_on
Shemale | 35