Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Lookingfor uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Lookingfor
Lekkere geile Shemale is op zoek naar leuke, lekkere man die lekker groot geschapen is. Een vrijblijvende seksrelatie lijkt me super om mee te beginnen. De rest zien we later wel! Leeftijd maakt me niet zoveel uit, hygiene en ervaring uiteraard wel! ...
RijswijkRijswijk, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 30
MireilleXL uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
MireilleXL
Mag ik jou dan ook eens neuken of vind jij dat nog wat spannend?
MontfoortMontfoort, Utrechtlocation_on
Shemale | 29
KellyGirlWithADick uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
KellyGirlWithADick
Ik ben een shemale en ik zoek mannen die daar interesse in hebben. Ik ben overal voor in. We kunnen nog wat van elkaar leren.Interesse?
ZaanstadZaanstad, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 29
spannendmetmij uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
spannendmetmij
Dat is toch een super geil idee? Nu maakt het mij niet uit of het een man is met ervaring of een man die er nog niks van heeft mee gemaakt. Het gaat mij om de spanning en de dingen die we gaan doen.
DuivenDuiven, Gelderlandlocation_on
Shemale | 44
Amberwilmeer uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Amberwilmeer
Ik zie jou wel samen met mij seks hebben, dat zal heel erg speciaal worden want ik zit vol met goede ideetjes. Orale seks is sowieso een must voor mij en voor jou ook?
ZaanstadZaanstad, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 26
droomshemalee uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
droomshemalee
Weet jij waar je naar op zoek bent en weet je ook hoe en waar dat te vinden dan? Je hebt echt wel wat te vertellen en ook echt wel een shemale iets te bieden. Geen idee wat jij mij hier te bieden hebt, maar daar kom ik vanzelf wel achter.
WeertWeert, Limburglocation_on
Shemale | 36 | Bisexueel
lekkerhoudingee uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
lekkerhoudingee
Ik vindt het heerlijk om gepijpt te worden terwijl ik jou kont lekker verwen met mijn tong en vingers,dit is echt de geilste moment voor mij. Durf je meteen te vertellen wat die van jou is?
HengeloHengelo, Gelderlandlocation_on
Shemale | 36 | Bisexueel
Blue dreams uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Blue dreams
Hey daar, ben jij ook zo opgewonden door het mooie weer? Ik heb altijd de kriebels als het zonnetje zo lekker warm is, die kriebels voel ik ook door mijn hele lichaam. En wat doet het zonnetje met jou, voel jij dan ook van die tintelingen?
PapendrechtPapendrecht, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 32 | Hetero
BouchraVaals uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
BouchraVaals
Je vindt het leuk en lekker om te geilen en het is je meest favoriete bezigheid;) Je houdt wel van een knap koppie en een lekker lijf en bent zeker niet bang om dit stoute avontuurtje aan te gaan.
Den HamDen Ham, Overijssellocation_on
Shemale | 29
-Linda- uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
-Linda-
ik heb nog niet veel ervaring, maar zou dat wel graag willen, zou jij mij vele standjes willen leren en zou ik ook eens lekker in jou kont klaar mogen komen? ik hoop snel een leuk bericht van je te krijgen met een geil voorstel.
SteenwijkSteenwijk, Overijssellocation_on
Shemale | 24 | Bisexueel
Kleinmaarfijn uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Kleinmaarfijn
Neuk jij graag lekker in iemands kontje, en kan jij de verleiding van een pik niet weerstaan? Jij kan heerlijk met mijn borstjes spelen, maar ook mijn pik lekker ontvangen. Wat wil jij nog meer?
HaarenHaaren, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 27
Blackdildo uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
Blackdildo
Samen gaan wij voor die uitdaging, zolang jij het wil zitten we goed?
ZuidwoldeZuidwolde, Drenthelocation_on
Shemale | 31