Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

strepenkont uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
strepenkont
Ik wil jou laten ervaren wat voor top shemale ik ben en wat ik allemaal kan bieden. Ik hou van verwennen, met gevoel en heel veel passie en energie. Ik hou er ook van om met veel passie en gevoel verwend te worden, dit op de manier zoals jij het graa...
Berkel en RodenrijsBerkel en Roden..., Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 40 | Bisexueel
Linda31 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Linda31
ik heb een open relatie en nu wil ik wel eens een andere kont lekker neuken, mag ik jou kont daar voor gebruiken? dan mag jij ook mijn kont lekker neuken
LeiderdorpLeiderdorp, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 37 | Bisexueel
SecretaresseEsther uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
SecretaresseEsther
De slet ben ik en het haantje ben jij. Het juiste gaatje raken dat kan jij. Er is er maar een bij mij dus veel keuze is er niet. al mag jij uiteraard ook mijn mond neuken.
ValkenburgValkenburg, Limburglocation_on
Shemale | 29
StijveFay uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
StijveFay
Ik denk dat mijn profielnaam al genoeg zegt maar ik zal het nog even verduidelijken: ik ben geil. Niet alleen nu, maar bijna altijd. Daarbij komt nog dat het voor mij al een tijdje geleden is, dus dan is het ook niet zo goed, dat ik nu zo geil ben de...
AnnenAnnen, Drenthelocation_on
Shemale | 30
ReevaXXL uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
ReevaXXL
Kom jij je afspraken wel na? Want als jij je afspraken wel na komt dan wil ik heel erg graag met jou afspreken. Lijkt me zo geil om geneukt te worden maar ook dat een man mij lekker hard gaat neuken want daar ben ik hard aan toe.
Wijk bij DuurstedeWijk bij Duurst..., Utrechtlocation_on
Shemale | 30
LucindaTgirl uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
LucindaTgirl
Stel je eens voor... Een man en vrouw in 1 lichaam, die jou helemaal af likt en je lekker neukt. Is dat niet lekker geil? Waar wacht je dan nog op???????
GoudaGouda, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 32
Stoute-Rosalie uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Stoute-Rosalie
Als jij die man bent dan moeten we kijken wat voor geile dingen we kunnen gaan doen. Ik weet wel zeker dat we een geil plan kunnen maken samen waardoor we allebei goed kunnen spuiten en vooral kunnen genieten.
OldemarktOldemarkt, Overijssellocation_on
Shemale | 28
Robinn uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Robinn
vertel jij maar eens iets, ik wil gewoon afspreken;)
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 35 | Bisexueel
mooiere uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
mooiere
Hallo alle leuke mannen en ook vrouwen Ik ben Natasha ik ben een transgender man en zoek een lieve man of vrouw om een moois contact mee op te bouwen. Alles begint met een vriendschap Ik ben Bi seksueel maar ik voel mij meer een vrouw dan een man.
ArnhemArnhem, Gelderlandlocation_on
Shemale | 25 | Bisexueel
MissPorn uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
MissPorn
Hai hai, mijn naam is Ingrid en ik ben van beroep model en actrice. Ik acteer in erotische films en ben vrij bekend. Misschien heb je me wel al voorbij zien komen. Ik wil mijn eigen reeks starten en ben opzoek naar medespelers. Als je interesse hebt...
NieuwkoopNieuwkoop, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 32
CarmenShemale uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
CarmenShemale
Jij bent nieuwsgierig hoe het is met een shemale; een vrouw met een pik. Wees niet bang, je bent niet de enige. Wil je ervaren hoe lekker het kan zijn? Laat wat van je horen!
AaltenAalten, Gelderlandlocation_on
Shemale | 25
Lizzy26 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Lizzy26
Ik ben nu een aantal jaar shemale en dat bevalt me heel erg goed. In het dagelijkse leven kent iedereen mij niet anders. Ik werk ook in een bar waar veel shemales komen. Ervaring heb ik dus alleen nu nog een sex maatje om lekker mee te genieten. Lijk...
BestBest, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 31