Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Lanchia uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Lanchia
Hoi daar, ik heb zin in spannende en leuke avonturen, jij misschien ook wel, als dat zo is, dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik hou van leuke mannen en vrouwen. Ik sta natuurlijk open voor geile gesprekken en ik heb ook altijd zin. Ik ben bi-s...
BunschotenBunschoten, Utrechtlocation_on
Shemale | 38 | Hetero
droomshemalee uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
droomshemalee
Weet jij waar je naar op zoek bent en weet je ook hoe en waar dat te vinden dan? Je hebt echt wel wat te vertellen en ook echt wel een shemale iets te bieden. Geen idee wat jij mij hier te bieden hebt, maar daar kom ik vanzelf wel achter.
WeertWeert, Limburglocation_on
Shemale | 36 | Bisexueel
LucindaTgirl uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
LucindaTgirl
Stel je eens voor... Een man en vrouw in 1 lichaam, die jou helemaal af likt en je lekker neukt. Is dat niet lekker geil? Waar wacht je dan nog op???????
GoudaGouda, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 32
Gelina-Shemale uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Gelina-Shemale
Begin maar met wat jij het lekkerste vindt, mijn tieten verwennen, mijn lul zuigen of mijn kontje vullen. Of mag ik eerst met mijn pijpmondje jouw heerlijke staaf verwennen?
KlundertKlundert, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 30
Naomi1996 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Naomi1996
Als man zijnde zou jij het wel een keer willen proberen. Ik ben discreet en kan wel netjes ontvangen. Kan trouwens ook geven hoor, het is maar net waar jij behoefte aan hebt.
LeidenLeiden, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 27
Ellisp uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Ellisp
Ben dol op sex in de buitenlucht. Hopenlijk ga je samen met mij van de natuur genieten.
VijfhuizenVijfhuizen, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 39 | Bisexueel
Meltje uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Meltje
Er zijn zoveel dingen waar ik van hou, en dat kan ik hier echt niet allemaal neerzetten, dan ben ik morgen nog mijn verhaal aan het vertellen, nee je moet het maar gewoon vragen als jij iets wilt weten. Kun jij wel vertellen waar jouw interesses ligg...
BredaBreda, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29 | Hetero
lighter2 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
lighter2
Misschien ben je net zoals mij wel alleen en dat bevalt je prima. Je hebt er geen moeite mee om alleen te zijn en doet graag de dingen die je doet. Je hebt een prima leven maar toch kan je in dat leuke leven wel wat aandacht gebruiken.
VlijmenVlijmen, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29 | Bisexueel
Onderdanig shemailtje uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Onderdanig shemailtje
Op zoek naar een dominante man of vrouw die deze onderdanige eens een goed lesje kan leren, het lukt mij maar niet om die lusten te onderdrukken, ik denk echt dat ik eens goed onder handen moetvworden genomen. Wil jij mij helpen?
DenekampDenekamp, Overijssellocation_on
Shemale | 27 | Hetero
hothot31 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
hothot31
Ben jij die lekkere kerel die mij wel eens diep in mijn kont wil neuken, en mag ik jou dan ook stevig neuken? Stuur dan snel een bericht!
VeldhovenVeldhoven, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 36
LarissaGeil uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
LarissaGeil
Hoi mannen, ik ben Larissa, een lieve shemale. Ik had een sex maatje maar hij ging trouwen en nu zijn we alleen vrienden van elkaar. Ik zoek een nieuw sex maatje om regelmatig mee af te spreken en elkaar van top tot teen te leren kennen. Als je inter...
BurgumBurgum, Frieslandlocation_on
Shemale | 27
Deshi19 uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
Deshi19
Ik ben een Oosterse, jonge shemale met weinig ervaring. Ik heb dus een man nodig die mij wat leert met sex. Ik ben vrij jong en ik woon nog bij mijn ouders dus ik kan niet ontvangen. Ik hoop dat dit geen probleem is. Op sex gebied wil ik alles leren....
Almere StadAlmere Stad, Flevolandlocation_on
Shemale | 24