Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

LindaSuper uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
LindaSuper
Wil je een keer wat anders? Bijvoorbeeld een standje 69 waarbij we elkaars pik laten spuiten? of wil je mijn tieten masseren terwijl je me anaal neemt? Alles kan en alles mag hoor. Ik laat jouw dromen uitkomen!
MoerdijkMoerdijk, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 32
Tyana uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Tyana
Ik ben misschien nog wat jong, maar ik heb wel al wat ervaring op gedaan op verschillende gebieden, ik vind het heerlijk zowel binnen als buiten de kamer. Ik ben altijd wel op zoek naar een spannend avontuur en leuke en fijne en geile momenten met ie...
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 28
Gelina-Shemale uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Gelina-Shemale
Begin maar met wat jij het lekkerste vindt, mijn tieten verwennen, mijn lul zuigen of mijn kontje vullen. Of mag ik eerst met mijn pijpmondje jouw heerlijke staaf verwennen?
KlundertKlundert, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 30
AfricanTransChloe uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
AfricanTransChloe
Flinke jongeheer, doe mijn afkomst eer aan! Waarvoor wil jij hem gebruiken?
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 41 | Hetero
diana-24 uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
diana-24
Ik ben Diana en zou het leuk vinden als ik hier een leuke man, vrouw, stel of shemale zou vinden die met mij wilde hete avonden/nachten wil beleven, ga ik snel een spannend berichtje horen?
SimpelveldSimpelveld, Limburglocation_on
Shemale | 29
StiekemVerlegen uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
StiekemVerlegen
Het is best lastig als je zo verlegen bent als ik. Je wilt wel graag laten weten hoe geil je bent maar je durft gewoon niet. Het enige waar je dan bang voor bent dat zijn de reacties van anderen. Daarom mag ik gerust zeggen dat het sexdaten via het i...
VeldenVelden, Limburglocation_on
Shemale | 31
DebbyHard uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
DebbyHard
Met ons twee kunnen wij vast en zeker heel veel voor elkaar krijgen. Dus ik zou zeggen, laten we het een kans geven en dan komt dat wel goed.
HattemHattem, Gelderlandlocation_on
Shemale | 26
Dakila21 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Dakila21
Zoveel mooie mensen hier die net als ik een geile man zoeken. Ik probeer het toch. Is er een geile man die dit leest die dol is op shemales? Ik hoop het wel, want ik ben echt toe aan een lekker geil potje sex. Laat wat van je horen en laten we dan af...
ZoetermeerZoetermeer, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 26
Veldhoven37 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Veldhoven37
Dag heren, Ik ben opzoek naar een donkere man die op mij valt. Je mag van overal vandaan komen maar ik werk veel dus ik zal moeten ontvangen of sweekends komen. Ik ben afkomstig van Antwerpen maar ik woon nu in Veldhoven. Ik werk nog in Antwerpen...
VeldhovenVeldhoven, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 42
DuniaBlack uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
DuniaBlack
Niets moet, alles mag. Je vindt me lekker zoals ik ben en dat zul je dan ook zeker laten merken. Ik vind het heel geil als jij zeg maar de leiding neemt en me zegt wat ik moet doen.
SimpelveldSimpelveld, Limburglocation_on
Shemale | 34
Marianageil uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Marianageil
Je hebt het al door denk ik maar ik ben een shemale, een lekkere vrouw die nog een klein stukje mannelijkheid over heeft. Ik hou van mannen die superheet zijn en altijd willen seksen. Ben jij dat?
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 36
heetfrietje uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
heetfrietje
Ik heb nog niet veel ervaring, wil jij mij daar bij helpen?
's-Heerenberg's-Heerenberg, Gelderlandlocation_on
Shemale | 27