Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

GabiT uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
GabiT
Ik heb wel echt de best of both worlds vind ik zelf, een lekker wijf maar dan met een harde lul die flink ver kan spuiten. Ik zal beloven om niet veel met mezelf te spelen voor we af spreken zodat ik lekker veel zaad voor jou heb.
NijmegenNijmegen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 33
Bountylove uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Bountylove
Lekker he, ik ben best wel een hete dame, en dat merk je ook wel als ik lekker bezig ben. Heel veel standjes hebben mijn voorkeur, maar ik sta ook open voor de jouwe, wat vind jij echt niet fijn, en waar word jij graag wakker voor gemaakt?
CastricumCastricum, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 28 | Hetero
Sjaina uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Sjaina
Hoi, kom jij gezellig met ons mee doen? Ik ben in een relatie met een heerlijke lieve jongen, en het lijkt ons wel spannend als we lekker met onze piemels kunnen spelen, jij mag kijken, meedoen, gewoon alles doen wat we maar willen. Oh ja er zijn wel...
NieuwegeinNieuwegein, Utrechtlocation_on
Shemale | 27 | Hetero
Tineke hotty uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Tineke hotty
Hoi leuke mensen die mijn profiel lezen, tja ik weet niet zo heel erg goed wat ik nou moet en kan delen hier, misschien is het leuk als jij wat verteld. Ik ben nog niet zo lang met dit bezig, dus het is nog nieuw. En jij, heb jij al veel contacten op...
VoorburgVoorburg, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 27 | Hetero
beetjemix uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
beetjemix
Jij bent ook iemand die nieuwe dingen graag probeert. Anders was je hier niet hihi. Je vindt het leuk en spannend om te ontdekken wat voor lekkers de tegen partij wilt. Als je houdt van orale seks zijn wij sowieso een geile contact.
WaalwijkWaalwijk, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 31 | Bisexueel
Hester-Sterretjes uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Hester-Sterretjes
Ik zoek iemand die mij heel de avond kan verwennen in de slaapkamer! Ik heb meer nodig dan een paar minuten, kan jij dat volhouden? Help jij deze nymfomane met haar verslaving?
HelmondHelmond, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29
Sexkanon uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Sexkanon
Jij houdt wel van een uitdaging en zou dan ook dolgraag met mij iets willen beginnen. Even heerlijk spelen met elkaar en daarna een parenclub bezoeken.
HeemstedeHeemstede, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 26
WonderwomanTS uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
WonderwomanTS
Wie durft er met mij af te spreken voor een hete date? Ik weet dat er genoeg mannen zijn met kinky gedachtes, dus breng ze maar naar mij toe! Hoor ik snel iets van jou?
ZwolleZwolle, Overijssellocation_on
Shemale | 34
Beautifull-Lorena uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
Beautifull-Lorena
Altijd al eens wat met een shemale willen doen, dan ben jij mijn man!
TholenTholen, Zeelandlocation_on
Shemale | 30
Christina24 uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
Christina24
Ik ben nieuwsgierig of er mannen zijn die wel sexcontact willen met een shemale. Ik ben zelf al een tijd single en zonder sex. De behoefte aan sex is groot maar lastig te vinden in het gewone leventje. Daarom mijn oproep hier. Jong en oud mag reagere...
Almere StadAlmere Stad, Flevolandlocation_on
Shemale | 29
loveanaal uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
loveanaal
ik speel veel met mij zelf, maar wordt nu wel eens tijd dat jij met mij komt spelen, durf je?
ApeldoornApeldoorn, Gelderlandlocation_on
Shemale | 26
lekkeretieten24 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
lekkeretieten24
Ik ben een super stoute en ben altijd in voor een geil avontuur. In het dagelijksleven weten de mensen niet hoe en wie ik ben, maar hier durf ik me helemaal te laten gaan. Ik ben nog opzoek naar een spannende bedpartner en hoop deze hier te vinden. ...
MonsterMonster, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 29