Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Ik-Jacinta uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Ik-Jacinta
Verzadig mij met jouw heerlijke lekkernij en ik zal ervoor zorgen dat het een avond wordt om nooit te vergeten! Ik ben op zoek naar jou, dus aarzel niet om wat van jou te laten horen!
KlundertKlundert, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 32
SheFamke uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
SheFamke
Ik weet niet zeker of hier mannen zijn te vinden die een shemale zoeken? Mocht dat zo zijn dan moet je echt iets van je laten horen want ik ben zelf op zoek naar een man. Ik sta voor veel dingen wel open. Ik ben 26 en heel vrouwelijk.
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31
Red laydi uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Red laydi
Hoi daar, ik ben een dame die zich snel verveelt, ik neem dan ook geen genoegen met de standaard dingen, een man mag best standaard zijn, maar dat is niet wat mijn voorkeur heeft, Nee het mag van mij best gek en ruig. Dus zeg eens, ben jij dat wilde ...
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31 | Hetero
zuigmehard739 uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
zuigmehard739
Heb jij iets met foto's maken, zo ja zou je mij een spoedje kunnen geven? Ik wil klaar zijn voor diegene die wil dat ik een shoot ga doen. Wat centjes bij verdienen snap je? De camera is er al, nu de kennis nog, of zeg je nu die meid spoort niet?
RenswoudeRenswoude, Utrechtlocation_on
Shemale | 28 | Bisexueel
LovesfromEmma uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
LovesfromEmma
Wie van jullie mannen wilt er met mij op een discrete date? Stiekem afspreken op een geheime locatie en er een geile date van maken! Wie heeft er interesse?
SchiedamSchiedam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 30
Nenaatje uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Nenaatje
Hou jij er wel van als een vrouw gewoon zo geil is dat ze geen genoeg heeft aan een man. Ben je dan ook iemand die zelf ook een hele grote lust bezit en graag lekker geil wil gaan genieten?
DoornenburgDoornenburg, Gelderlandlocation_on
Shemale | 28
LoverDanielle uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
LoverDanielle
Jij hebt ervaring met hetzelfde geslacht en voorziet daar dan zeker geen problemen in. Je hoeft ook geen ervaring te hebben en alleen maar nieuwsgierig te zijn. Dan is het ook geen probleem.
MaasbommelMaasbommel, Gelderlandlocation_on
Shemale | 24
Livia uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Livia
Ben gewoon geil, zal het niet onder stoelen of banken schuiven. Ga er vanuit dat hier alleen maar geile mensen zijn dus ik kan niet wachten op je berichtje..
BilthovenBilthoven, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 29 | Bisexueel
wiljijme uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
wiljijme
ik wil heel graag in me kont die lekker pik of tussen mij borsten mag je me nemen, zodat je over mij borsten heen gaat spuiten
GarsthuizenGarsthuizen, Groningenlocation_on
Shemale | 30
Emese uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Emese
x
SchaarbeekSchaarbeek, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 35 | Bisexueel
HotTs uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
HotTs
Misschien ben ik wel de ladyboy waar je al een poosje naar op zoek bent. Ik weet dat ik alles in huis heb wat jij zoekt, ik ben vrouwelijk, knap, een beetje kinky en ondeugend maar ik kan ook nog eens heel lief en teder zijn. Ik ben nog niet helemaal...
LeendeLeende, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 33
YingThai uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
YingThai
Je bent niet uit op een relatie of zoiets, dat ben ik ook absoluut niet. Samen een gezellige tijd beleven en dan goede seks hebben met elkaar. Alles mag van mij, maar wil je iets niet dan gewoon zeggen. Respect is het allerbelangrijkste.
MaaslandMaasland, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 29