Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

SHemaile uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
SHemaile
Nou ik zit hier met een heerlijke stijve pik, en ik weet me eigenlijk geen raad meer, altijd maar zin, maar niemand in de buurt die het met mij durft, ik ben toch niet zo heel erg schrikwekkend, of ben ik nou te lelijk voor hier? Mijn pik is niet zo ...
LeeuwardenLeeuwarden, Frieslandlocation_on
Shemale | 31 | Hetero
hotpikie uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
hotpikie
wil jij me vernederen en mijn meester zijn? ik zal alles doen wat je me vraagt, hoop snel iets van je te horen, of mag ik die wens niet hebben van jou meester?
NaaldwijkNaaldwijk, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 27 | Bisexueel
Gisele-anaal uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Gisele-anaal
Als je er ook wel van houdt of het juist wil proberen? Try me! Haha. Meer hoef ik niet uit te leggen want voor zulk lekker plezier zijn er toch 2 nodig..
KatwijkKatwijk, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29
Yvon uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Yvon
Als je er zin in hebt, lekker genieten en alles maar doen wat er in ons hoofd gaat komen. We zien uiteindelijk wel wat er zal gebeuren.
DoetinchemDoetinchem, Gelderlandlocation_on
Shemale | 33
Melaniekus uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Melaniekus
neukertje gezocht. Liefste eentje om op regelmatige basis mee te wippen
BergenBergen, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 43 | Bisexueel
Stoute-Rosalie uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Stoute-Rosalie
Als jij die man bent dan moeten we kijken wat voor geile dingen we kunnen gaan doen. Ik weet wel zeker dat we een geil plan kunnen maken samen waardoor we allebei goed kunnen spuiten en vooral kunnen genieten.
OldemarktOldemarkt, Overijssellocation_on
Shemale | 28
meidlul uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
meidlul
Mannen van Nederland die een fantasie hebben om geile seks te hebben met een shemale. Mijn naam is Nikita en ik ben nu 8 jaar een shemale. Ik heb niet zo heel vaak seks gehad als shemale en dat zou ik natuurlijk wel graag willen. Ik ben benieuwd wat ...
OosterhoutOosterhout, Gelderlandlocation_on
Shemale | 30 | Bisexueel
Plixie uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Plixie
Hallo, ik heb een hoop tekort in de relatie waar ik in zit, ik heb een relatie met een man, maar een vrouw zou ik zeker wel kunnen waarderen, ben jij een vrouw en ben jij single, of heb jij ook een tekort in jouw relatie? Ik wil je graag wat beter le...
VlaardingenVlaardingen, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 41 | Bisexueel
Sweetcandy uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
Sweetcandy
Ik ben een leuke sexy trans die het veel te druk met haar werk heeft. Hierdoor heb ik geen tijd voor een relatie maar mis de sex wel. Help jij mij uit de brand?
WemeldingeWemeldinge, Zeelandlocation_on
Shemale | 41
Loveblacklingerie uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
Loveblacklingerie
Beetje verlegen shemale is op zoek naar een leuke man voor een discreet sekscontact voor vaker. Kan ik jou vertrouwen winnen?
Almere StadAlmere Stad, Flevolandlocation_on
Shemale | 36
sexmeehard uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
sexmeehard
Hoi! Ik ben niet op zoek naar een meester, ik ben mijn eigen baas Maar in bed ben ik je slet! Dit zijn de sleutelwoorden, ruw, anaal, deepthroat, stretching, billenkoek. Ik krijg veel te bieden als je het in je hebt! Hou je van een shemale met een m...
UdenUden, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 28 | Bisexueel
Zalig Snoepje uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Zalig Snoepje
Je zult nooit spijt hebben van zo'n mooie meid als mij. Het voelt geweldig als iemand zijn stijve pik in mijn mond stopt voor lekker veel sperma, want ik ben wel een echte slikker. Ik heb jou geen nat poesje te bieden, maar ik heb op zijn minst een l...
UdenUden, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 37