Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

BlondCutie uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
BlondCutie
Eigenlijk vind ik het helemaal niet zo leuk om iets over mezelf te schrijven, ik lees liever de reacties als ik die tenminste krijg. Ik ben een jonge maar ervaren shemale, ik hou van uiteten, een avondje stappen, maar ook van een avondje gezellig thu...
GeldropGeldrop, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 30
Feelwoman uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
Feelwoman
Jij bent een geile vent die zit te wachten dat hij in zijn kontje genomen wordt. Je zal de ultieme sexervaring met mij op willen doen.
BuitenpostBuitenpost, Frieslandlocation_on
Shemale | 28
blondgirllll uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
blondgirllll
Ik ben een volslanke shemale van 26 jaar die al een poosje vrijgezel is. Daardoor vraag ik me ook af of mannen wel van volslank houden want krijg nou niet echt veel aandacht. Nu hier maar eens proberen. Zoek jij net als ik hier ook plezier!
EdeEde, Gelderlandlocation_on
Shemale | 29 | Bisexueel
Tineke hotty uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Tineke hotty
Hoi leuke mensen die mijn profiel lezen, tja ik weet niet zo heel erg goed wat ik nou moet en kan delen hier, misschien is het leuk als jij wat verteld. Ik ben nog niet zo lang met dit bezig, dus het is nog nieuw. En jij, heb jij al veel contacten op...
VoorburgVoorburg, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 27 | Hetero
Ashida uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Ashida
Hoi, ik kan maar niemand vinden die ook echt bij mij past, de meeste mannen willen alleen maar even snel seks, maar dat is niet wat ik wil. Ik wil gewoon genieten van seks, het is toch geen haast klus, neem jij uitgebreid de tijd?
WeespWeesp, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 35 | Hetero
Asianshemale uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Asianshemale
Ben jij een liefhebber van vrouwen met extra's? Dan ben ik op zoek naar jou. Ik ben een tranny met donkere huid, mooie vrouwelijke figuur, borsten maat c, ronde billen. Ik ben erg sexy en mooi. Ik weet niet wat ik precies zoek, ik hoop om een leuke m...
AbcoudeAbcoude, Utrechtlocation_on
Shemale | 27
Yvon uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Yvon
Als je er zin in hebt, lekker genieten en alles maar doen wat er in ons hoofd gaat komen. We zien uiteindelijk wel wat er zal gebeuren.
DoetinchemDoetinchem, Gelderlandlocation_on
Shemale | 33
DorinaShemale uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
DorinaShemale
Je kunt niet alleen maar nemen, je moet ook geven. Ben jij het hier mee eens? Stuur me dan maar eens een geil berichtje! kus!
BredaBreda, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29
IlseShemale uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
IlseShemale
Jij bent wel iemand die meerdere keren klaar kan komen en mij vervolgens heel erg lekker vol kan spuiten. Jij bent iemand die daar zeker wel van houdt. Je laat jouw tong en pik zeker wel hun gang gaan.
HoogeveenHoogeveen, Drenthelocation_on
Shemale | 27
school--babe uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
school--babe
Op de profiel foto lijk ik heel onschuldig maar ik kan je zeggen ik ben een wilde tijdens de seks hoor, wil je het een keer beleven?
EmmenEmmen, Drenthelocation_on
Shemale | 29
Ingrid20 uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Ingrid20
Ik ben elke dag enorm geil en speel dan ook heel veel met mij zelf, maar ik zou nu wel eens willen dat iemand met mij komt spelen, durf jij het met mij aan? Mail me dan snel!
AbcoudeAbcoude, Utrechtlocation_on
Shemale | 25
Hendrika uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Hendrika
kan/wil enkel verplaatsen. Waar maakt me niet uit. Als we maar fun hebben samen:)
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 44 | Bisexueel