Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

IharaShemale uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
IharaShemale
Ik ben Ihara en om vergissingen tegen te gaan zal ik direct eerlijk zijn. Ik ben een Shemale, heerlijk toch? Het beste van 2 kanten waar we beide van kunnen genieten. Zoals je begrijpt is het voor mij niet heel makkelijk om een date te vinden. Seks v...
ZeewoldeZeewolde, Flevolandlocation_on
Shemale | 25
DorinaShemale uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
DorinaShemale
Je kunt niet alleen maar nemen, je moet ook geven. Ben jij het hier mee eens? Stuur me dan maar eens een geil berichtje! kus!
BredaBreda, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29
Vanessatje uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
Vanessatje
Wellicht ongeloofwaardig, maar heb een spermafetish. Over mijn tieten, mijn kont of in de mond. Ik trek en zuig m helemaal leeg als het moet, alsjeblieft kom snel!
OudegaOudega, Frieslandlocation_on
Shemale | 26
Jes23 uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
Jes23
Hoi, ik ben een leuk shemale op zoek naar wat spanning. Ik ben zelf op ontdekking reis hoop gelijkgestemden hier tegen te komen die ook op avontuur uit zijn. Ik ben nergens vies voor. Kom maar op, wie of wie heeft er zin in?
DelfzijlDelfzijl, Groningenlocation_on
Shemale | 28 | Bisexueel
Ayana-Afrikaans uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Ayana-Afrikaans
Je bent opgewonden geraakt van mijn profiel en wil me laten weten hoe jij onze eerste date voor je ziet. Je bent niet te soft en vind het lekker om in je kontje te worden genomen.
NieuwleusenNieuwleusen, Overijssellocation_on
Shemale | 38
Slutty she uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Slutty she
Hoi, ik ben echt een slet hoor, ik kan geen genoeg krijgen van seks, eenmaal bezig wil ik door blijven gaan, maar ik begrijp wel dat we niet altijd maar kunnen spuiten, maar we kunnen het toch gewoon eens proberen, zou jij willen weten hoe vaak wij h...
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 35 | Hetero
geilehitsletje uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
geilehitsletje
Doe mij een lol en begin niet over leeftijd, afkomst of hoe groot je pik is, het gaat over seks en dat is algemeen, als dat goed is, doe je het dan niet meer? Ik ga in contact met elke man als hij schoon en goed verzorgd is.
GoudaGouda, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 27 | Bisexueel
Suck my  uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Suck my
Vind jij mijn pik lekker om te zien? Ik had graag gezien dat hij wat groter was geweest, maar helaas moet ik het doen met dit maatje, ik zal jou vast niet teleurstellen hoor, want klein is fijn zeggen ze. Wat is jouw ervaring met een shemale, heb je ...
KatwijkKatwijk, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29 | Hetero
Josha uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Josha
Hoi, leuk dat jij bij mij bent gekomen om een gesprek aan te gaan, echt heel veel contacten heb ik hier nog niet, maar dat geeft niet. Zullen wij eens een gesprekje aan gaan met elkaar?
MadeMade, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 28 | Hetero
Ietsje exxtra uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Ietsje exxtra
Hoi, ten eerste val ik niet op hele kinderachtige jongens, daarom ben ik ook op zoek naar een hele stoere man die weet wat het leven inhoud. Vind jij het niet erg dat ik een lekkere pik tussen mijn benen heb?
ArnhemArnhem, Gelderlandlocation_on
Shemale | 30 | Hetero
Brandy28 uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
Brandy28
Hey Sexy! Mijn naam is Brandy. Ik ben een shemale dus dubbel zoveel genot. Ik wil weer genieten van de sex, want het is voor mij alweer een hele tijd geleden. Ik zou het fijn vinden om een vast iemand te vinden om regelmatig mee af te spreken en dan ...
EspelEspel, Flevolandlocation_on
Shemale | 33
DuniaBlack uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
DuniaBlack
Niets moet, alles mag. Je vindt me lekker zoals ik ben en dat zul je dan ook zeker laten merken. Ik vind het heel geil als jij zeg maar de leiding neemt en me zegt wat ik moet doen.
SimpelveldSimpelveld, Limburglocation_on
Shemale | 34