Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Ordinairetrans uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
Ordinairetrans
Twee dingen ben jij: Geil en ruimdenkend. Denk nu niet gelijk dat jij gay bent omdat ik een piemel heb. Denk gewoon anders en zie het als een dubbel genieten. Ik kan heel wat dingen hier vertellen, maar samen geilen en lekker spelen is toch veel fijn...
TollebeekTollebeek, Flevolandlocation_on
Shemale | 31
Marloesje uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
Marloesje
Maak me eens gek, als je dat kan dan ben jij de man!
OuwerkerkOuwerkerk, Zeelandlocation_on
Shemale | 27
Duiveltje20 uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Duiveltje20
Hay ik ben Chanel ! Ik ben een heerlijk geile shemale, ik kan jouw heerlijk verwennen !Ik heb een zwak voor mannen met een lichte handicap ! Daar word ik opgewonden van!
AlphenAlphen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 25
Joinka uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
Joinka
Wat is het toch heerlijk om hier rond te kijken, heel veel mooie mensen, en de een is nog knapper dan de ander. Maar daar gaat het mij niet om, het gaat mij om innerlijk, en een goed karakter. Wat is voor jou belangrijk, waar hoop jij op?
FranekerFraneker, Frieslandlocation_on
Shemale | 28 | Hetero
Longhya uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
Longhya
Anaal vind ik lekker om te doen, maar ook om te voelen, ik hoop natuurlijk wel dat jij een lekkere grote pik hebt waar jij lekker wat mee kunt. Zou jij zelf ook anaal genomen willen worden, of gaat dat jou iets te ver?
BorseleBorsele, Zeelandlocation_on
Shemale | 30 | Hetero
ViviHot uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
ViviHot
Laten wij er niet omheen draaien en afspreken voor een hete avond! Ik hou er van als jij de touwtjes in handen zal nemen en mij eens goed neemt! Wie van ons zal eerder zijn hoogtepunt bereiken?
VolendamVolendam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 42
Gina-Trans uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Gina-Trans
Het idee dat jij straks in mijn holletje gaat komen dat maakt mij zo heet dat mijn soldaat nu al weer gereed staat om te schieten. Ik lurk er zelf elke dag wel een keer of 2 aan, en nog is het niet genoeg! Kom jij mij helpen met trekken en komen?
HilvarenbeekHilvarenbeek, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 30
LaylaShe uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
LaylaShe
Ik zoek lekkere mannen voor een lekkere erotisch avond/nacht/dag. Ik heb veel ervaring en date wel vaker via internet en het bevalt me goed. Ik ben alleen wel een shemale, maar uit ervaring weet ik dat er veel mannen zijn die daar van houden. Laat ev...
LelystadLelystad, Flevolandlocation_on
Shemale | 28
LoveParenclub uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
LoveParenclub
k ben dan wel een trans maar ik voel mij op en top vrouw. Dit zal je ook wel merken als wij een date hebben. Ik kleed me als een vrouw en gedraag mij ook zo. Voor mij voelt het heerlijk om nog lekker met mijn piemel te kunnen spelen en daar zou ik da...
OirsbeekOirsbeek, Limburglocation_on
Shemale | 35
Rose uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
Rose
Hallo heren, leuk dat je mijn profiel bekijkt, maar aan kijken heb ik niet zoveel, dus mail je me ook voor een spannende geile seksdate?
AchlumAchlum, Frieslandlocation_on
Shemale | 39
Fayenne27 uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
Fayenne27
Ik kan best een bitch zijn, als ik eerlijk ben, maar dat gebeurd alleen wanneer je het er zelf naar maakt. Ik ben van mezelf namelijk een erg lieve meid, als ik dat mag zeggen. Maar schendt je mijn vertrouwen of doe je mij of mijn dierbaren kwaad, da...
CoevordenCoevorden, Drenthelocation_on
Shemale | 32
geileelisa uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
geileelisa
Ik zoek geile mannen of vrouwen, stelletjes, voor porno. Triootjes mag ook en een met nog meer dan dat sta ik ook zeker voor open. Ik zelf ben een super geil vrouwtje met een behoorlijke dikke paal dus bereid je voor op iets mega geils.
WanssumWanssum, Limburglocation_on
Shemale | 32 | Bisexueel