Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

SHM-Mandy uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
SHM-Mandy
Graag alleen serieuse mannen die reageren Haat berchten verdwijnen in de prullenbak
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 24 | Homo
lovetobefree uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
lovetobefree
Hoi! Zoals je kunt zien ben ik aardig en mollig en ik hou van mijn lichaam, dus ik ben niet bang om mijn lichaam te gebruiken en te laten zien. Ik hou van geven en niet zo veel om te ontvangen. Ben je in de stemming voor ruige, opwindende, vuile, gei...
SteenwijkSteenwijk, Overijssellocation_on
Shemale | 38 | Bisexueel
gitaarbabe uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
gitaarbabe
Een bezige bij dat is wat ik ben Ik ben graag op pad, altijd wel met iets bezig maar wanneer ik de kans heb en even niks kan doen dan doe ik dat ook wel. Alleen het gaat me zo snel vervelen dat niks doen. Ken je dat gevoel?
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 31 | Bisexueel
dubbledik uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
dubbledik
Op mijn weg terug van werk ineens een erectie van hier tot tokyo gekregen. thuis geen seks, wat nu? Ik me aanmelden dus....... wie is er vrij hier zo??
Den HaagDen Haag, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 36 | Bisexueel
Fitte sheama uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Fitte sheama
Voor mij geen gekke extremiteiten met seks, ik hou van het gewone en simpel. Denk dan aan elkaar langdurig oraal verwennen en elkaar uitgebreid en overal strelen. Daarna kan ik lekker bovenop, of we doen iets anders. Wat zou jij willen aan standjes?
NijmegenNijmegen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 29 | Hetero
jurkroodd uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
jurkroodd
Ik ben een dominante persoon en wil graag de touwtjes in handen hebben, maar als jij me een geil voorstel doet gaan we dat snel samen beter kunnen bespreken, alleen reageren als je ook serieus bent!
ZwolleZwolle, Overijssellocation_on
Shemale | 21 | Bisexueel
Blackjoanna uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
Blackjoanna
Een dominante man of bij voorkeur een stel. Jullie weten van wanten, hebben ervaring met onderdanige types en weten precies hoe je hun kunt aanpakken.. hard! het gewone op en neer is niet aan jullie besteed maar er is genoeg creativiteit om voor de n...
OostdijkOostdijk, Zeelandlocation_on
Shemale | 29
Miekegeil uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
Miekegeil
Je bent wel in om samen met mij een heerlijke stoute droom uit te gaan laten komen? Of vind je het misschien veel geiler als ik je hem eerst tot in de detail ga vertellen zodat je weet waar je aan begint?
OudemolenOudemolen, Drenthelocation_on
Shemale | 36
Oldbutgood uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
Oldbutgood
Hou je bij mij vooral niet in, we gaan lekker los! Geen gezeur over relaties of over iets samen starten. Wanneer we samen afspreken dan doen we dit om lekker te neuken
ZierikzeeZierikzee, Zeelandlocation_on
Shemale | 45
Sexyass uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Sexyass
Hi hallo ik zoek kerels die weten wat ze willen en dat ze met een shemale sex willen hebben.. Maar ben je onervaren zou ik het leuk vinden om je alles te vertellen wat een shemale lekker vind. Ik ben voor alles in dus heb je er zin in dan ben ik je s...
CastricumCastricum, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 33
Ladychacha uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Ladychacha
Ja ik heb dus een lul en ja ik ben een super mooie vrouw. Weet je, wie wil dat nou niet. Een prachtig neukbaar strak vrouwenkontje, geile mooie tieten en een lekkere lul....Is toch stiekem de geilste fantasie van veel heteromannen hoor
MaasheesMaashees, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 36
MistressTS uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
MistressTS
Mag ik jou wel eens lekker vast gaan binden en vind je het geil dat je dan helemaal aan mij overgeleverd bent? Ben je dan ook zeker niet vies van een beetje pijn zodat het genot alleen maar groter kan gaan worden.
AlphenAlphen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 33