Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

betersex uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
betersex
Hallo mijn naam is Peter en zoek een vaste seks maatje om regelmatig mee af te spreken. Ik woon in Woudenberg en in mijn omgeving is de scene niet zo groot. Daarom vergroot ik hier mijn leefwereld en sta ik open voor suggesties.
WoudenbergWoudenberg, Utrechtlocation_on
Shemale | 31
ExperimentHailey uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
ExperimentHailey
Durf jij het aan om met mij af te spreken zonder schaamte? Zullen wij dan experimenteren om te zien hoe ver wij met elkaar durven te gaan? Ik heb nu al zin in jou!
DuivendrechtDuivendrecht, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 31
geil-en-heet uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
geil-en-heet
Ik heb een heerlijke piemel en een stel lekker tieten, zou jij met mij durven te komen spelen? Stuur mij dan snel een berichtje voor een snelle spannende date!
DiemenDiemen, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 32
Simonegeil uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Simonegeil
Mannen: jong of oud, dik of dun, met of zonder ervaring. Mij maakt het opzich niet zo veel uit, als je maar iets lekkers hebt waarmee je mij kunt verwennen. Dan heb ik dit voor jou: een verleidelijke mond, een strakke kont, lekkere tieten en als extr...
BlaricumBlaricum, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 28
Hardcore-Ellen  uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Hardcore-Ellen
Eens bekijken hoe wij het gaan aanpakken, dat is iets waar we achter moeten komen. Anders eerst even beginnen met een drankje om zo een begin te maken.
BoxmeerBoxmeer, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 31
Neem-Me26 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Neem-Me26
Je bent een geile vent, je vindt seks net zo belangrijk en lekker als ik dat vind en je kan uren genieten van elkaar. Je komt graag in dancings, danst als de beste en zoekt altijd je grenzen op, ook in een relatie. Je hoeft niet monogaam te zijn, we ...
PijnackerPijnacker, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31
GabiT uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
GabiT
Ik heb wel echt de best of both worlds vind ik zelf, een lekker wijf maar dan met een harde lul die flink ver kan spuiten. Ik zal beloven om niet veel met mezelf te spelen voor we af spreken zodat ik lekker veel zaad voor jou heb.
NijmegenNijmegen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 33
Higheel Pam uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Higheel Pam
kusje!
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 38 | Bisexueel
Trendy girl uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Trendy girl
Ik ben wat ze zeggen een meid wat graag trendy voor de dag komt, ik zal niet gauw met de eerste de beste man of vrouw het bed induiken, nee eerst maar eens goed de tijd nemen om elkaar beter te leren kennen. Ben jij ook iemand die zich graag mooi maa...
HardenbergHardenberg, Overijssellocation_on
Shemale | 31 | Bisexueel
Aileen29 uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
Aileen29
Ik ben wel gek op intimiteit en ook zeker in een goed potje zoenen! Dat is natuurlijk niet het enigste dat ik zoek, ik ben op zoek naar veel meer, en ik hoop dat ik dat hier ook mag gaan vinden. Wie ik precies ben en waar ik van hou daar kom je snel ...
NieuwlandeNieuwlande, Drenthelocation_on
Shemale | 34
4the.ladies uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
4the.ladies
Hoi ik ben Moniek. Ik heb me aangemeld omdat ik opzoek ben naar een knappe vrouw (geen shemale). Ik heb graag prive snel en veel contact zodat het vooruit kan gaan:)
't Zandt't Zandt, Groningenlocation_on
Shemale | 28
BabeMadelon uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
BabeMadelon
Je bent een wat oudere man met een grote pik. Je valt wel op jongere aantrekkelijke vrouwen maar weet ook echt wel je weg te vinden in een dancing. Je houdt van een paar stevige borsten waar je graag je lul tussen legt. Ondanks je leeftijd heb je een...
WillemsoordWillemsoord, Overijssellocation_on
Shemale | 30