Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

SensueleAlicia uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
SensueleAlicia
Jij wilt zowel met mijn ronde tieten als met mijn pik spelen en deze heerlijk verwennen. Mijn gaatje zal jij goed vullen, en als ik helemaal geluk heb mag ik die van jou ook heerlijk vullen.
EindhovenEindhoven, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29
stoutesaar345 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
stoutesaar345
hoi schat Heb ik je interesse opgewekt of misschien nog wel meer? Heb je zin in een geile spanning met een geile trans ? Maak dat snel moeite om een bericht te sturen, dat je niet snel vergeet. Ik ben een leuk gezelschap, met mooie shemale een strak ...
Capelle aan den IJsselCapelle aan den..., Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 30 | Bisexueel
Summervibes uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Summervibes
Ik ben een playboy meisje om te zien maar ik heb ook een pik. Heb jij interesse?
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 29
Sharisawithcock uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Sharisawithcock
Vind jij het heerlijk om uren genomen te worden en ook een behoorlijke tijd lekker terug te nemen? Uithoudingsvermogen is dus een pre, laat dit even voorop staan. Verder kunnen wij alles samen invullen, als wij maar communiceren.
OldenzaalOldenzaal, Overijssellocation_on
Shemale | 32
Veldhoven37 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Veldhoven37
Dag heren, Ik ben opzoek naar een donkere man die op mij valt. Je mag van overal vandaan komen maar ik werk veel dus ik zal moeten ontvangen of sweekends komen. Ik ben afkomstig van Antwerpen maar ik woon nu in Veldhoven. Ik werk nog in Antwerpen...
VeldhovenVeldhoven, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 42
Stijfaltijd uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Stijfaltijd
Wie van jullie durft een date aan met een sexy shemale?Ik zoek contact met een man voor lekkere sex. Ik ben een fulltime shemale. Wel moet ik je van te voren waarschuwen, ik ben echt een sletje in bed, en zou het leuk vinden als jij dat ook bent. Ik ...
ValkenswaardValkenswaard, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 36
DivaCandy uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
DivaCandy
Je mag best wel de leiding nemen dat vind ik stiekem super geil. Ik zoek iemand die me alles wil leren en zelf heel ruimdenkend is want what you see is what you get!
ApeldoornApeldoorn, Gelderlandlocation_on
Shemale | 26
poppetjebrennie uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
poppetjebrennie
Wil jij me eens lekker komen neuken in mijn strakke kontje?
AlmeloAlmelo, Overijssellocation_on
Shemale | 25
Babsje28 uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
Babsje28
Hi, leuk dat je even bij mij komt kijken, ik ben op zoek naar een lekker geil en spannend avontuur. Ik word graag lekker hard en lang genomen door een lekkere man. Misschien wel meer dan een keertje? Neem je snel contact met me op?
BoerakkerBoerakker, Groningenlocation_on
Shemale | 33
AmyBi uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
AmyBi
Je bent een leuke man of vrouw die het met mij wel ziet zitten. Zin om heerlijk gelikt te worden of mij te pijpen en lekker neuken? Ik houd echt bijna overal wel van en kan niet wachten tot het zover is!
RijssenRijssen, Overijssellocation_on
Shemale | 25 | Bisexueel
Destiny20 uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Destiny20
Ga nou niet weer na zitten denken of je wel of niet op mij moet reageren, spijt krijg je er sowieso niet van. Je weet niet wat voor spannende klik we hebben dus ik hoop gewoon wat van je te horen.
ErmeloErmelo, Gelderlandlocation_on
Shemale | 25
Shemale-Scarlett uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
Shemale-Scarlett
Ik ben een best wel knappe en aantrekkelijke tranny en voel me daar goed bij, sterker ik ben er trots op dat ik als mooie vrouw door het leven gaat Ik vind het leuk om mannen te helpen bij hun anale ontmaagding en vind het spannend om als eerste in ...
NijeveenNijeveen, Drenthelocation_on
Shemale | 33