Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

bobsees1 uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
bobsees1
Lekkere geile Shemale is op zoek naar leuke, lekkere man die lekker groot geschapen is. Een vrijblijvende gesprek lijkt me super om mee te beginnen. De rest zien we later wel! Leeftijd maakt me niet zoveel uit, hygiëne en ervaring uiteraard wel!
De BiltDe Bilt, Utrechtlocation_on
Shemale | 28 | Bisexueel
JarretelGirl uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
JarretelGirl
Jij laat je niet snel afschrikken door seksuele fantasieën van je sekspartner. Jij vind gepijpt worden heerlijk en je geeft dan een flinke shot sperma als beloning voor het 'werk'. Ook is anaal neuken en geneukt worden heel gewoon voor je.
DrontenDronten, Flevolandlocation_on
Shemale | 32
geileelisa uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
geileelisa
Ik zoek geile mannen of vrouwen, stelletjes, voor porno. Triootjes mag ook en een met nog meer dan dat sta ik ook zeker voor open. Ik zelf ben een super geil vrouwtje met een behoorlijke dikke paal dus bereid je voor op iets mega geils.
WanssumWanssum, Limburglocation_on
Shemale | 32 | Bisexueel
GemmaBody uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
GemmaBody
Jij bent een waanzinnige vent met een goeie uitstraling. Je danst en swingt en kan dat de hele nacht volhouden. Je hebt een heerlijke hete pik en weet die na een heftige avond nog goed te gebruiken. Je laat je graag verleiden, en in de ochtend lekker...
HeezeHeeze, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 27
Neem-Me26 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Neem-Me26
Je bent een geile vent, je vindt seks net zo belangrijk en lekker als ik dat vind en je kan uren genieten van elkaar. Je komt graag in dancings, danst als de beste en zoekt altijd je grenzen op, ook in een relatie. Je hoeft niet monogaam te zijn, we ...
PijnackerPijnacker, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31
Iamtheonefor4 uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Iamtheonefor4
Hoi lekker ding. Wat ben jij aan het doen? Wat zijn jouw plannen voor vanavond? Heb je interesse in een date met een shemale? Zullen we ergens afspreken voor een kopje koffie? Of wil je liever mij komen bezoeken? Ik ben op zoeknaar een date met een n...
WoudenbergWoudenberg, Utrechtlocation_on
Shemale | 28
DanceQueen uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
DanceQueen
Ruimdenkend, je houd van sex, en je wilt bodemloos genieten....nou waar wacht je nog op, stuur me snel een super hot mailtje.
OvezandeOvezande, Zeelandlocation_on
Shemale | 29
ReevaXXL uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
ReevaXXL
Kom jij je afspraken wel na? Want als jij je afspraken wel na komt dan wil ik heel erg graag met jou afspreken. Lijkt me zo geil om geneukt te worden maar ook dat een man mij lekker hard gaat neuken want daar ben ik hard aan toe.
Wijk bij DuurstedeWijk bij Duurst..., Utrechtlocation_on
Shemale | 30
lekkerding26 uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
lekkerding26
doe mij een voorstel en ik ga het werkelijkheid maken!
Almere StadAlmere Stad, Flevolandlocation_on
Shemale | 31
Sheisgeil uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Sheisgeil
Het is voor mij niet zo makkelijk om aan een man te komen omdat ze meestal denken dat ik een vrouw ben en leg dat maar eens uit dat het niet zo is. Daarom even een oproepje zo op het internet. Heb je zin om elkaar eens lekker te verwennen? Reageer da...
LeerdamLeerdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 28
TgirlZara uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
TgirlZara
In het leven heb ik gelukkig mijn plek gevonden.Ik zie veel van mijn oude vrienden niet meer, ze vinden het maar raar dat ik zo veranderd ben. Maar eigenlijk ben ik dit pas echt, dit is de echte ik, en zo wil ik zijn. En ik hoop hier dan ook dieman t...
BolswardBolsward, Frieslandlocation_on
Shemale | 30
DagelijksStijf uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
DagelijksStijf
Heb jij het altijd al met een shemale willen doen? Ik stel mij beschikbaar en natuurlijk ook voor mijn eigen genot. Ik zal je laten kreunen en lekker laten spuiten.
LichtenvoordeLichtenvoorde, Gelderlandlocation_on
Shemale | 40