Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Lientje uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
Lientje
Ik heb een moeilijke tijd achter de rug na mijn uitkomst als transgende maar nu wil ik er helemaal voor gaan, en wil ik mijn verleden achter me laten, zoek dan ook een leuke vriend die mij serieus neemt en mij ook met respect zal behandelen. Doe je ...
's-Gravenpolder's-Gravenpolder, Zeelandlocation_on
Shemale | 49
ShemaleJulia uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
ShemaleJulia
Ik ben Julia en heb een open relatie, mijn vriendin houdt niet zo van mannen, maar vindhet wel geil om genomen te worden, en dus ben ik perfect voor haar. Zelf ben ik niet helemaal tevreden tussen de lakens, en wil graag op zoek naar een geile vento...
ZuidhornZuidhorn, Groningenlocation_on
Shemale | 29
veeltattoe uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
veeltattoe
Jij weet wel van wanten en weet ook wel wat een shemale graag wil horen. Een relatie zoek je zeker niet, maar een shemale die graag spannende en ondeugende dingen doet en onderneemt verlang je wel naar.
BarneveldBarneveld, Gelderlandlocation_on
Shemale | 36 | Bisexueel
Hotpeter24 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Hotpeter24
hey hallo, leuk dat je even komt spoken op mijn profiel, nou ik hoop maar dat je me aantrekkelijk vindt en me eens lekker in me kont wil neuken, mail je me eens?
BredaBreda, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29 | Bisexueel
Phoebe-Trouw uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Phoebe-Trouw
Ruimdenkend dat is een ding dat zeker is. Een man waar bij ik ook wel het een en ander mag doen. Jij hoeft echt niet gay of zo te zijn, want ik ben een vrouw maar ja wel eentje met een extra stuk. Het enige wat ik kan zeggen is, zet je twijfels aan d...
ZundertZundert, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 34
In that ass uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
In that ass
Ik ben een mooie vrouw met penis. Ben jij discreet en lijkt het je leuk om met mij kennis te maken?
TienhovenTienhoven, Utrechtlocation_on
Shemale | 32
GlennaAnaal uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
GlennaAnaal
Welke lekkere vent wilt er met mij een rollenspel spelen? Hoe ondeugender jij kan zijn, hoe lekkerder onze avond zal aflopen. Kom jij met mij spelen?
WoudrichemWoudrichem, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29
BathroomGirl uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
BathroomGirl
Fantaseren over een vrouw met een pik is echt niet raar, vraag het de mannen maar met wie ik geneukt heb. Jij wil je droom waarmaken? Ik ben er voor jou.
ZeewoldeZeewolde, Flevolandlocation_on
Shemale | 34
LindaSuper uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
LindaSuper
Wil je een keer wat anders? Bijvoorbeeld een standje 69 waarbij we elkaars pik laten spuiten? of wil je mijn tieten masseren terwijl je me anaal neemt? Alles kan en alles mag hoor. Ik laat jouw dromen uitkomen!
MoerdijkMoerdijk, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 32
dikontje893 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
dikontje893
Je kunt me ook vertellen wat jouw geile fantasieen zijn en dan zorgen we samen dat het goed komt. Is dit je eerste keer en heb je nog geen ervaring? Dan zorg ik ervoor dat jouw eerste keer heel erg speciaal word en niet snel zult vergeten. Heb je zin...
Den HaagDen Haag, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 30 | Bisexueel
donkerelul uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
donkerelul
Wie heeft er interesse in een spannend transseksueel contact? Ik ben op zoek naar een leuke kerel om lekkere spannende dingen mee te bespreken en verder kan ik nu niet veel zeggen behalve we zien het wel!! Tot gauw?
BredaBreda, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 37 | Bisexueel
Angelalekker932 uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Angelalekker932
Lekker stout ben jij ook wel en lief en leuk en gewoon van alles en nog wat. Jij bent niet op zoek naar de ware maar wel op zoek naar lekker genot en een stoute tijd. Bij mij kan je die zeker weten.
ZevenaarZevenaar, Gelderlandlocation_on
Shemale | 36 | Bisexueel