Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

gluurtjje uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
gluurtjje
Zou toch wel erg fijn zijn om in contact te komen met een man die lekker ervaren en super geil is. Een man die weet hoe een shemale te verwennen en daar dan ook wel de tijd voor neemt. Kan je wat goed likken? Heb dat nog niet meegemaakt en ben er toc...
WinterswijkWinterswijk, Gelderlandlocation_on
Shemale | 26 | Bisexueel
Stralend Sterretje uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
Stralend Sterretje
Ik ben een goedverzorgde en vrouwelijk geklede speciale vrouw. Ik hou van mannen die zichzelf niet al te serieus nemen, maar wel weten wat ze willen. Dat laatste is voor mij heel belangrijk. We zijn toch hier om het spannend te gaan hebben?
GroningenGroningen, Groningenlocation_on
Shemale | 41 | Hetero
Nat en groot uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Nat en groot
Ik heb een lekkere grote pik die ook nog eens lekker nat word als jij zorgt dat ik lekker opgewonden ben. Zal ik er eens lekker aan trekken, vind je dat geil als ik zeg dat ik heel vaak speel, doe jij dat ook?
WestervoortWestervoort, Gelderlandlocation_on
Shemale | 29 | Hetero
Stancey uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Stancey
Nu is het mijn beurt, ik heb mij al veel te lang afgesloten voor een hele leuke tijd, het maakt mij niet uit of jij een man bent, of een leuke meid. Ik sta voor allebei open, dus stel jij jezelf eens aan mij voor, wat zou jij allemaal willen, wat is ...
LochemLochem, Gelderlandlocation_on
Shemale | 35 | Bisexueel
krullenbaby839 uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
krullenbaby839
Heb je misschien een stiekeme fantasie die je aan mij heel erg graag wilt vertellen en snel ook? Ik sta voor veel open ben lief zacht en zeer geduldig voor de first Timers maar kan ook ondeugend en dominant zijn ik ben ook actief en passief
HeemskerkHeemskerk, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 30 | Bisexueel
Naomi1996 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Naomi1996
Als man zijnde zou jij het wel een keer willen proberen. Ik ben discreet en kan wel netjes ontvangen. Kan trouwens ook geven hoor, het is maar net waar jij behoefte aan hebt.
LeidenLeiden, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 27
CristaOndeugend uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
CristaOndeugend
Mijn naam is Crista en ik ben een ondeugende shemale. Ik zoek een sex partner die het lekker vind om sex te hebben met een shemale zoals ik. Kort maar krachtig, laten we elkaar snel kennismaken
NageleNagele, Flevolandlocation_on
Shemale | 32
Vivianwithadick uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Vivianwithadick
Mijn naam is Vivian. Ik ben een shemale en het enige wat ik zoek is iemand om regelmatig sex mee te hebben, een sex relatie dus. Het duurt me nu te lang dus ik wil er vaart achter zetten dus kom maar op met je afspraak!!!
BarneveldBarneveld, Gelderlandlocation_on
Shemale | 34
Vanessatje uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
Vanessatje
Wellicht ongeloofwaardig, maar heb een spermafetish. Over mijn tieten, mijn kont of in de mond. Ik trek en zuig m helemaal leeg als het moet, alsjeblieft kom snel!
OudegaOudega, Frieslandlocation_on
Shemale | 26
Silentness uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Silentness
Je weet nu dat ik een pik heb en het lijkt je geil om samen te gaan neuken? Nou dan vind ik dat echt een heel geil idee en wil dat heel erg graag doen want ik wil nu ook weleens een man flink hard gaan neuken.
HilversumHilversum, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 31
heartoflove uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
heartoflove
Ik hou ervan om speeltjes in mijn kontje te stoppen, vind dat altijd erg lekker. Heb toch 1 wens en dat is om eens een echte lul in mijn kontje te voelen
AnkeveenAnkeveen, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 26
FabianaErvaren uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
FabianaErvaren
Als jij stiekem nog niet weet wat je wil, moet je het gewoon eens allebei tegelijk uitproberen. Wil je weten wat het is om aan een pik te zuigen of hoe het voelt als ik hem in je steek?
IJmuidenIJmuiden, Flevolandlocation_on
Shemale | 39