Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

MissPorn uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
MissPorn
Hai hai, mijn naam is Ingrid en ik ben van beroep model en actrice. Ik acteer in erotische films en ben vrij bekend. Misschien heb je me wel al voorbij zien komen. Ik wil mijn eigen reeks starten en ben opzoek naar medespelers. Als je interesse hebt...
NieuwkoopNieuwkoop, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 32
Longhya uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
Longhya
Anaal vind ik lekker om te doen, maar ook om te voelen, ik hoop natuurlijk wel dat jij een lekkere grote pik hebt waar jij lekker wat mee kunt. Zou jij zelf ook anaal genomen willen worden, of gaat dat jou iets te ver?
BorseleBorsele, Zeelandlocation_on
Shemale | 30 | Hetero
bobsees1 uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
bobsees1
Lekkere geile Shemale is op zoek naar leuke, lekkere man die lekker groot geschapen is. Een vrijblijvende gesprek lijkt me super om mee te beginnen. De rest zien we later wel! Leeftijd maakt me niet zoveel uit, hygiƫne en ervaring uiteraard wel!
De BiltDe Bilt, Utrechtlocation_on
Shemale | 28 | Bisexueel
bekyblack uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
bekyblack
Super spannend dat is wat je bent. Jou maakt het echt niks uit dat ik getrouwd ben. Daar merk je toch verder niks van. Heb je zelf een leuk leven, maar mis je de intimiteit, het seks, het genot, het los gaan. Neem dan vooral met mij contact op!
BoxtelBoxtel, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 32 | Hetero
asianTTSS uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
asianTTSS
Ik vrij graag met de gordijnen open, want zonlicht heeft altijd iets prikkelende en het gegluurd van de buren windt mij op! Lijkt wel een beetje raar, maar er zijn nog meer verrassing haha!
Heeswijk-DintherHeeswijk-Dinthe..., Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 24 | Bisexueel
evensnelt6 uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
evensnelt6
Ervaring met BDSM is natuurlijk wel een groot pluspunt maar op zich is dat zeker geen vereiste, als je er maar voor open staat en houdt van experimenteren. Als je energiek bent en je kunt het wel een tijdje volhouden in bed, is dat ook een bijkomend ...
GroningenGroningen, Groningenlocation_on
Shemale | 36 | Bisexueel
Harig en lekker uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Harig en lekker
Hoi, mijn pik en ballen zijn nog heerlijk harig, maar mocht jij dit niet willen, dan kan ik het allemaal afscheren hoor, of beter nog, waarom doe jij dat niet lekker, jij hebt dan gelijk een reden om er lekker op te zuigen, is dat geen lekker idee?
's-Hertogenbosch's-Hertogenbosc..., Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 33 | Hetero
Miss loneley uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Miss loneley
Hoi, ik ben getrouwd, maar helaas neemt mijn mannelijke partner het niet zo serieus met de huwelijkse voorwaarden, en alles wat daarbij hoort, hij zoekt het graag bij een vrouw met een poesje, en dat mag ook best, maar dan vind ik dat ik ook het rech...
Alphen aan den RijnAlphen aan den ..., Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 34 | Hetero
StijveFay uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
StijveFay
Ik denk dat mijn profielnaam al genoeg zegt maar ik zal het nog even verduidelijken: ik ben geil. Niet alleen nu, maar bijna altijd. Daarbij komt nog dat het voor mij al een tijdje geleden is, dus dan is het ook niet zo goed, dat ik nu zo geil ben de...
AnnenAnnen, Drenthelocation_on
Shemale | 30
CindyBi uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
CindyBi
Een verrassing, daar ben jij wel voor in! Verder is het gewoon puur ontdekken wat jij bij mij gaat doen.
LiendenLienden, Gelderlandlocation_on
Shemale | 41
MeFaya uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
MeFaya
Wat ik nog niet heb gedaan en wat me best geil lijkt is om met een paar gasten een feestje te bouwen. Lijkt me behoorlijk opwindend, drie of vier gasten, die misschien nog nooit iets met een pik hebben gedaan, om die 1 voor 1 lekker te neuken.
EemnesEemnes, Utrechtlocation_on
Shemale | 31
Sannextra uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Sannextra
Ik heb net dat extraatje waar jij misschien wel zo lang naar verlangt! Ben klein maar fijn maar wel lekker pittig
HaarlemHaarlem, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 25