Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Raschashem uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Raschashem
Als je mij op de juiste manier veroverd ben ik als was in je handen. Lekkere gevoelige tepels en ja ook een lekkere pik. En die zoek ik ook. Kunnen wij een match zijn denk je?
WaddinxveenWaddinxveen, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31 | Hetero
brown dick uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
brown dick
Hoi ik ben carmalle. Officieel ben ik geboren in zuid-amerika en woon tegenwoordig in amsterdam, ik woon hier al 15 jaar. Mijn nederlands is dus aardig. ik zoek een contact met een leuke man die graag vaker met mij wil afspreken. Liefst iemand die ni...
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 40 | Bisexueel
Dorina uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Dorina
Je kunt niet alleen maar nemen, je moet ook geven. Ben jij het hier mee eens? Stuur me dan maar eens een geil berichtje! kus!
's-Heerenberg's-Heerenberg, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 49 | Bisexueel
Lizzy26 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Lizzy26
Ik ben nu een aantal jaar shemale en dat bevalt me heel erg goed. In het dagelijkse leven kent iedereen mij niet anders. Ik werk ook in een bar waar veel shemales komen. Ervaring heb ik dus alleen nu nog een sex maatje om lekker mee te genieten. Lijk...
BestBest, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 31
Hesterofyourdreams uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Hesterofyourdreams
Jij neukt graag, en ontvangt ook graag. Want het motto is natuurlijk voor wat hoort wat. En wat is er nou lekker dan samen tegelijkertijd klaarkomen?
KudelstaartKudelstaart, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 29
leukebaby832 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
leukebaby832
Wees eens lekker ondeugend en streel mij op je mijn intieme plekje. Zal ik jou even de weg wijzen? Jij raakt hier zelf zo opgewonden van dat jouw boxershort naar voren komt. Ik vrij graag met de gordijnen open, want zonlicht heeft altijd iets prikkel...
SchiedamSchiedam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 32 | Bisexueel
NeomiebigD uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
NeomiebigD
Ik geef niks om uiterlijk, ik geef om datgene wat je uitstraalt en dat moet pure geilheid zijn. Alleen mailen als je echt ballen hebt ;);) Heb ik ook ;)
LuttenbergLuttenberg, Overijssellocation_on
Shemale | 27
XandraAnnen uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
XandraAnnen
ik heb zin in een warme harde pik om lekker aan te likken en zuigen , zachtjes in te bijten en dan heel lekker diep pijpen zodat ik je eikel in mijn keel langs mijn huig voel glijden. En je moet beloven dat je in me klaarkomt en mijn mond lekker vol...
AnnenAnnen, Drenthelocation_on
Shemale | 29
Emmely uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Emmely
--
EricaErica, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 36 | Bisexueel
NatteTam uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
NatteTam
Gay of bisexuele mannen, lief, liefs eigen vervoer, gek op sex, iemand die niet droog neukt, maar lekker nattig. zin in een kinky avontuur met mij.
KoudumKoudum, Frieslandlocation_on
Shemale | 27
BloedgeileRowena uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
BloedgeileRowena
Hou je niet in als wij in de slaapkamer zijn, want de remmen gaan los! Er is niets wat ik te ver vind gaan als het op seks aankomt en wil jou in mij voelen! Spreken wij af?
WillemsoordWillemsoord, Overijssellocation_on
Shemale | 31
Kirsie uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
Kirsie
Als je maar jezelf bent is het goed. In ieder geval geen haat en er zin in hebben. Wow wat een gevoel maakt dat bij mij los. Interesse?
WesterborkWesterbork, Drenthelocation_on
Shemale | 28