Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Angelx uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Angelx
Blond en dikke tieten valt normaal wel in de smaak. En dan heb ik ook nog eens wat extra's te bieden aan je. Ik vind het heerlijk om verschillende rollen aan te nemen. Sinds enkele jaren ben ik dan ook helemaal happy met mezelf en geniet ik enorm van...
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 34 | Bisexueel
liefliefmarion832 uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
liefliefmarion832
Jij bent een man van daden en niet een man van alleen woorden. Jij doet het en je doet veel meer dan er dagenlang over te schrijven! natuurlijk ben je, zoals ik net al zei, schoon en goed verzorgd!
ArnhemArnhem, Gelderlandlocation_on
Shemale | 32 | Bisexueel
EvaWithDick uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
EvaWithDick
Ook jij bent op zoek naar geilheid en wil mij dat heel graag geven. Mochten wij de chemie hebben sta ik en jij ook open voor een vaste relatie.
HeldenHelden, Limburglocation_on
Shemale | 39
geilenhard uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
geilenhard
Nou daar ben ik dan en nu weet ik hier niks te schrijven, erg he? Maar zoals je ziet ben ik enorm met uiterlijk bezig en een popje zoals ik zoekt ook een verzorgde man. Ik wil absoluut een foto voor ik begin te chatten met je. Hopelijk begrijp je dat...
BladelBladel, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 34
I-Love-Xtra uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
I-Love-Xtra
Hoe vind je het klinken? Ik vind het echt zo geil en ik wil dat heel erg graag gaan doen en als het aan mij ligt dan kunnen we het ook wel een keer in bad doen. Lijkt jou dat ook zo geil om te doen?
WoerdenWoerden, Utrechtlocation_on
Shemale | 32
PinkTsgirl uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
PinkTsgirl
Jij bent zo'n lekkere geile bink. Je bent single en je kunt ook doen en laten wat je wilt. Je uiterlijk is niet zo belangrijk, als je sexdrive maar goed zit.
ElstElst, Gelderlandlocation_on
Shemale | 36
LindsGeil uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
LindsGeil
Over mijzelf wat schrijven vond ik best al wel lastig. Want ik wil jou niet gelijk aan het schrikken maken. Maar om het nu te verzwijgen dat ik wat in de broek heb dat schiet ook niet op, want je komt er toch wel wachter. Hopelijk zitten hier wat man...
LeiderdorpLeiderdorp, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31
Hesterofyourdreams uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Hesterofyourdreams
Jij neukt graag, en ontvangt ook graag. Want het motto is natuurlijk voor wat hoort wat. En wat is er nou lekker dan samen tegelijkertijd klaarkomen?
KudelstaartKudelstaart, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 29
LovesfromEmma uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
LovesfromEmma
Wie van jullie mannen wilt er met mij op een discrete date? Stiekem afspreken op een geheime locatie en er een geile date van maken! Wie heeft er interesse?
SchiedamSchiedam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 30
BrownieBeauty uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
BrownieBeauty
Doe maar een spannend voorstel... weinig dingen die ik nog niet geprobeerd heb of niet wil proberen met een leuk iemand.
BiddinghuizenBiddinghuizen, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 33 | Bisexueel
Karlienkus uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Karlienkus
Mannen en vrouwen zijn beide (tegelijk evt) welkom. Het ene moment gebruik ik mijn mannelijkheid en de andere keer mijn vrouwelijke kant. Ligt er ook net aan waar jij zin in hebt en opgewonden van raakt.
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 30 | Bisexueel
DressedTs uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
DressedTs
Jij stelt jouzelf ook open voor nieuwe contacten en vind het dan ook niet erg om daar een stukje voor te moeten rijden. Ik zou het zelf wel doen. Jij bent iemand die ook respect en hygiene belangrijk vind.
BussumBussum, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 33