Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

lekkerhoudingee uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
lekkerhoudingee
Ik vindt het heerlijk om gepijpt te worden terwijl ik jou kont lekker verwen met mijn tong en vingers,dit is echt de geilste moment voor mij. Durf je meteen te vertellen wat die van jou is?
HengeloHengelo, Gelderlandlocation_on
Shemale | 36 | Bisexueel
AllMonica uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
AllMonica
en paar jaar geleden vond ik dat ik een nieuwe start moest maken, en ik heb een lange weg afgelegd, maar wees eerlijk, het resultaat mag er zijn. Het enige wat ik nog niet heb is een vrouwenkutje, maar daarentegen heb ik wel een heerlijk strak kontga...
LeendeLeende, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29
Clarissa26 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Clarissa26
Ik ben Clarissa, een heel ondeugende shemale en ik denk aan niks anders dan aan sex. Ik heb alleen geen lekkere geile man met wie ik lekker geil kan doen. Wil jij die man zijn voor mij?
EschEsch, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 31
Lianne31 uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Lianne31
Warm - Heet - Lianne. Take me as I am and you will be astonished honey.
LosserLosser, Overijssellocation_on
Shemale | 36
Tessadeb uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Tessadeb
Jij wilt wel met mij spelen, ik hoop echt dat jij niet kan wachten. Misschien heb jij ook wel al een speeltje klaarliggen dat jij graag zou willen uitproberen, het lijkt mij wel lekker hoor.
ZevenaarZevenaar, Gelderlandlocation_on
Shemale | 29
CassieVoorJou uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
CassieVoorJou
Ik ben altijd benieuwd hoe ver ik bij een man mag gaan. Meestal hebben ze een hele grote bek, maar als puntje bij paaltje komt, krabbelen ze toch weer terug. Hopelijk vind ik hier iemand die dat niet doet, en bij wie ik ook echt verder mag gaan. Durf...
PaterswoldePaterswolde, Drenthelocation_on
Shemale | 26
Tabithawoman uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
Tabithawoman
Geen preuts mannetje maar een tikkeltje verlegen vind ik wel schattig. Ervaring hoef je niet te hebben, dat vind ik niet zo belangrijk. Net zoals je leeftijd of de kleur van je haar, dat boeit me ook niet. Als je maar houdt van seks, niet van die gek...
HindeloopenHindeloopen, Frieslandlocation_on
Shemale | 34
Loïsxx uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Loïsxx
Ik ben Lois en hou ervan om met mijn tong jouw pik te verwennen. Nadat ik heb geslikt nemen we elkaar in het kontje, oke?
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 26 | Bisexueel
gitaarbabe uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
gitaarbabe
Een bezige bij dat is wat ik ben Ik ben graag op pad, altijd wel met iets bezig maar wanneer ik de kans heb en even niks kan doen dan doe ik dat ook wel. Alleen het gaat me zo snel vervelen dat niks doen. Ken je dat gevoel?
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 31 | Bisexueel
PaulamaarNee uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
PaulamaarNee
Met mijn oude telefoon krijg ik jammer genoeg nog geen echt scherpe foto maar deze zijn wel redelijk. Ik zou heel graag een keer seks willen hebben en dan mag dat zijn met een stel, man of vrouw. Het is voor mij al lang geleden en ik kan alleen maar ...
RaalteRaalte, Overijssellocation_on
Shemale | 37 | Bisexueel
TRANSPART2 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
TRANSPART2
Ik ben een mooie trans, erg vrouwelijk en bereid om je seksuele verlangens, fetisjen, te behagen. Durf een onvergetelijk en gepassioneerd moment met mij door te brengen. Je zult het zeker herhalen en je zult er geen spijt van krijgen. Ik wacht op je!
BredaBreda, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 33 | Bisexueel
Miss kiss uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Miss kiss
Dromen over mijn perfecte man is echt niet meer genoeg voor mij. Ik ben daarom hier om hem te vinden en om hem de mijne te gaan maken. Als jij denkt dat jij een eerlijk persoon bent die iemand zoals mij aan kan, ben jij natuurlijk vrij om je aan mij ...
MijdrechtMijdrecht, Utrechtlocation_on
Shemale | 29 | Hetero