Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

RedDevil09 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
RedDevil09
ik ben een dominante persoon en wil graag de touwtjes in handen hebben, maar als jij me een geil voorstel doet gaan we dat snel samen beleven, alleen reageren als je ook serieus bent
Hendrik-Ido-AmbachtHendrik-Ido-Amb..., Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 35
Maris34 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Maris34
ik voel me volledig vrouw met mijn lekkere tieten, toch ook nog wel een tikkeltje man met mijn pik, welke man of vrouw wil met mij eens een ondeugende avond/nacht of weekend beleven?
MoerdijkMoerdijk, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 40 | Bisexueel
TgirlMarlene uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
TgirlMarlene
Jij kan ook helemaal wild worden van een goede pornofilm, en het liefst zou jij dit meteen op mij uit willen oefenen. Mijn extraatje vind jij natuurlijk dubbelop genieten, en het liefst neem jij mijn harde pik direct in jouw mond. Durf je?
WijchenWijchen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 34
Marianageil uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Marianageil
Je hebt het al door denk ik maar ik ben een shemale, een lekkere vrouw die nog een klein stukje mannelijkheid over heeft. Ik hou van mannen die superheet zijn en altijd willen seksen. Ben jij dat?
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 36
oudelolly uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
oudelolly
Wie jij bent dat is voor mij nog een vraag en voor jou een weet. Jij bent vooral jezelf, makkelijk in de omgang en discreet. Verder maakt het mij niet heel veel uit, maak er gewoon wat leuks van en we komen er wel uit.
ApeldoornApeldoorn, Gelderlandlocation_on
Shemale | 46 | Bisexueel
Shayme uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Shayme
Hallo daar, Ik ben best wel onervaren ik hoop dat dat voor jou geen probleem is? Ik ben trots op mijn lichaam en ik wil dat dan ook graag met jou gaan delen. Ik ben op zoek naar iemand met wie ik dat samen kan ontdekken op het gebied van seks. Ook he...
RijenRijen, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 27 | Hetero
Duiveltje20 uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Duiveltje20
Hay ik ben Chanel ! Ik ben een heerlijk geile shemale, ik kan jouw heerlijk verwennen !Ik heb een zwak voor mannen met een lichte handicap ! Daar word ik opgewonden van!
AlphenAlphen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 25
Zoegeil uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
Zoegeil
Probeer het een keer want dan pas weet je wat het is om met een sexy lady als mij te seksen. Ik heb net dat extra beetje wat je nodig hebt, een lekker gaatje waar je in kan en een harde staaf waar je mee mag spelen.
AssenAssen, Drenthelocation_on
Shemale | 29
AllMonica uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
AllMonica
en paar jaar geleden vond ik dat ik een nieuwe start moest maken, en ik heb een lange weg afgelegd, maar wees eerlijk, het resultaat mag er zijn. Het enige wat ik nog niet heb is een vrouwenkutje, maar daarentegen heb ik wel een heerlijk strak kontga...
LeendeLeende, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29
Sexyass uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Sexyass
Hi hallo ik zoek kerels die weten wat ze willen en dat ze met een shemale sex willen hebben.. Maar ben je onervaren zou ik het leuk vinden om je alles te vertellen wat een shemale lekker vind. Ik ben voor alles in dus heb je er zin in dan ben ik je s...
CastricumCastricum, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 33
EsmeeShegirl uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
EsmeeShegirl
Volgens mij ben ik geboren om iedere dag mijn portie seks te ontvangen, maar helaas lukt dat niet altijd want daar heb ik wel een man bij nodig en tja die raap ik als shemale ook niet zomaar van de straat.Vandaar nu mijn oproep op zoek naar een heerl...
GeertruidenbergGeertruidenberg, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 31
MissisLisa uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
MissisLisa
Heb je een hoog libido, wil je graag geneukt worden of doe je het liever bij mij? Ik vind het allebei goed. Ik heb aardig wat sextoys dus we kunnen the night of our lives hebben!
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 30