Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Queen Be uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Queen Be
Loop al wat jaartjes mee inmiddels. Ondanks mijn open relatie wil ik graag zo discreet mogelijk afspreken. Hygiene hecht ik veel weerde aan.
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 48 | Bisexueel
Virgien uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
Virgien
Nou kijk eens, hier ben ik. Ik kan heel veel over mijzelf vertellen, maar eigenlijk ben ik gewoon onwijs nieuwsgierig naar jou. Wat vind jij allemaal leuk, en wat is jouw reden om hier te zijn, ben jij ook hier om lekker te geilen en te fantaseren?
EmmenEmmen, Drenthelocation_on
Shemale | 30 | Hetero
Stacy uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Stacy
Het lijkt wel of alle mannen alleen maar bij me vandaan lopen en dat ben ik een beetje zat. Eens zien of het hier anders gaat en er wel iemand is die het aandurft contact met me op te nemen.
Bergen op ZoomBergen op Zoom, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 40 | Hetero
dikkebanaatje793 uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
dikkebanaatje793
Jij bent lekker geil en opgewonden en plasseks vind je ook niet eens een raar idee, meer een uitdaging. Ik pak ieder moment aan om te genieten van de heetste seks.
GenemuidenGenemuiden, Overijssellocation_on
Shemale | 35 | Bisexueel
lekkermiesje392 uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
lekkermiesje392
Jarenlang ben ik zo braaf geweest wat seks betreft dat ik nu helemaal los wil gaan. Ik heb namelijk maar 1 grote wens en dat is plasseks. Dat kan prima bij mij in bad. Jij plast mij onder en ik jou en samen vinden we een geile manier om in bed verder...
WinterswijkWinterswijk, Gelderlandlocation_on
Shemale | 34 | Hetero
Hester-Sterretjes uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Hester-Sterretjes
Ik zoek iemand die mij heel de avond kan verwennen in de slaapkamer! Ik heb meer nodig dan een paar minuten, kan jij dat volhouden? Help jij deze nymfomane met haar verslaving?
HelmondHelmond, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29
Amstenrade45 uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
Amstenrade45
Hallo, leuk dat je mijn profiel komt bekijken, nu hoop ik maar dat ik aantrekkelijk genoeg ben voor jou en dat we een beetje bij elkaar in de buurt wonen. ik woon namelijk helemaal in het zuiden van het land. ik heb lang een relatie gehad met een bel...
AmstenradeAmstenrade, Limburglocation_on
Shemale | 50
Innocentgirl uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Innocentgirl
Het is je fantasie om met mij geile dingen te mogen doen of je hebt er al ervaring in. Je bent dominant en weet precies welke plekjes je moet raken.
WieringerwaardWieringerwaard, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 25
Lekkerpikkie28 uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
Lekkerpikkie28
Ik ben een shemale laat ik dat maar meteen zeggen want misschien kon je dat niet goed zien. Een vriend heb ik niet maar wel zin in seks met een lekkere man. Zijn er hier mannen die wel seks zouden willen hebben met een shemale? I hope so! Laat het me...
AssenAssen, Drenthelocation_on
Shemale | 33
WelpjeYinthe uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
WelpjeYinthe
Maak niet uit wat je geaardheid is, zolang je maar met mij wilt geilen en sex wilt hebben. We kunnen uren bezig zijn of kan ook slippertjes. Ik hoor graag van je wat het wordt.
GroningenGroningen, Groningenlocation_on
Shemale | 30
desitje uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
desitje
Ik ben een vrolijke, positieve meid en ik weet heel goed wat ik wil in het leven. Heb genoeg sociale contacten, heb het naar mijn zin op het werk en heb een goede band met mijn familie. Ik mis alleen wel af en toe eens een heerlijke lekkere vent naas...
MeppelMeppel, Drenthelocation_on
Shemale | 27
MissisLisa uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
MissisLisa
Heb je een hoog libido, wil je graag geneukt worden of doe je het liever bij mij? Ik vind het allebei goed. Ik heb aardig wat sextoys dus we kunnen the night of our lives hebben!
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 30