Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

KayaTattoo uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
KayaTattoo
Uiterlijk en leeftijd doen er niet toe, ik wil gewoon afspreken! Geef mij het bevel in de slaapkamer en ik doe alles wat jij lekker vindt. Spreken wij met elkaar af?
RenswoudeRenswoude, Utrechtlocation_on
Shemale | 33
lovelylady379 uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
lovelylady379
Jij bent niet saai en al helemaal niet suf. Jij hoeft niet afgestoft te worden, maar kan mij wel afstoffen en een goed gevoel geven. Is bij jou thuis de spanning er ook af? Ben je single of gebonden maar is het saai? Het maakt allemaal niet uit, wij ...
BeeselBeesel, Limburglocation_on
Shemale | 31 | Bisexueel
Gold-Bird uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Gold-Bird
Beste allemaal, Het geeft mij een fantastische gevoel dat ik mezelf kan zijn hier. Ik zag dat er meer vrijgevochten sexliefhebbers zijn die elkaar opzoeken. Misschien heb ik het geluk hier ook, daar hopen we dan maar op;) Noem mij maar Lianne. Ik ...
BredaBreda, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 27
echtmag uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
echtmag
Ik ben op zoek naar mannen die mij op mijn waarde schatten en niet alleen maar even snel willen behandelen zonder respect. Als je mij respecteert dan krijg je ook dat terug. Zo wat zoeken jullie hier?
UithoornUithoorn, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 26 | Bisexueel
Qualityforhum uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Qualityforhum
Laat ik maar gelijk de waarheid zeggen en dat is dat ik dus niet een van de makkelijkste ben. Ik ben een shemale, maar dat is wel duidelijk op de foto te zien dacht ik. Ik zoek geen probeerders, maar juist echte mannen die een transseksueel weten te ...
Alphen aan den RijnAlphen aan den ..., Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 48 | Bisexueel
hetejantien uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
hetejantien
ben dol om gepijpt te worden en wil jou ook lekker zuigen, zullen we samen eens afspreken?
NieuwegeinNieuwegein, Utrechtlocation_on
Shemale | 32
WonderwomanTS uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
WonderwomanTS
Wie durft er met mij af te spreken voor een hete date? Ik weet dat er genoeg mannen zijn met kinky gedachtes, dus breng ze maar naar mij toe! Hoor ik snel iets van jou?
ZwolleZwolle, Overijssellocation_on
Shemale | 34
StijveFay uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
StijveFay
Ik denk dat mijn profielnaam al genoeg zegt maar ik zal het nog even verduidelijken: ik ben geil. Niet alleen nu, maar bijna altijd. Daarbij komt nog dat het voor mij al een tijdje geleden is, dus dan is het ook niet zo goed, dat ik nu zo geil ben de...
AnnenAnnen, Drenthelocation_on
Shemale | 30
Heerlijkegeilheid uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Heerlijkegeilheid
Jij zou jouw lekkere dikke pik wel in mijn kontgaatje willen steken want hij staat tenminste open voor jou. Je vind het geil om te zuigen en aan ballen te likken.
Den DolderDen Dolder, Utrechtlocation_on
Shemale | 30
IharaShemale uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
IharaShemale
Ik ben Ihara en om vergissingen tegen te gaan zal ik direct eerlijk zijn. Ik ben een Shemale, heerlijk toch? Het beste van 2 kanten waar we beide van kunnen genieten. Zoals je begrijpt is het voor mij niet heel makkelijk om een date te vinden. Seks v...
ZeewoldeZeewolde, Flevolandlocation_on
Shemale | 25
dubbledik uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
dubbledik
Op mijn weg terug van werk ineens een erectie van hier tot tokyo gekregen. thuis geen seks, wat nu? Ik me aanmelden dus....... wie is er vrij hier zo??
Den HaagDen Haag, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 36 | Bisexueel
Ingrid20 uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Ingrid20
Ik ben elke dag enorm geil en speel dan ook heel veel met mij zelf, maar ik zou nu wel eens willen dat iemand met mij komt spelen, durf jij het met mij aan? Mail me dan snel!
AbcoudeAbcoude, Utrechtlocation_on
Shemale | 25