Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

LovefuckTs uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
LovefuckTs
Wie heeft er interesse in een spannend transsexueel contact? Ik ben op zoek naar een leuke kerel om lekkere spannende avonturen mee te beleven.
BerkenwoudeBerkenwoude, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 39
rideitwithmee uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
rideitwithmee
Hallo! Mijn naam is Fern, vrijgezel. Ik ben een shemale slet. Ik kan echt geen genoeg krijgen van seks. Ik wil in de ochtend, middag en avond. En indien mogelijk ook tussendoor. Ik ben op zoek naar een dominante man of een ander geslacht die me de he...
NijmegenNijmegen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 28 | Bisexueel
lekkerlichaamSS uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
lekkerlichaamSS
Ben jij een man die wel eens lekker door mij verleid wil gaan worden? Ben je al nieuwsgierig geworden naar dat ene wat ik heb wat andere vrouwen je niet kunnen bieden? Want ik kan je zeggen dat door dat extra's er alleen maar meer te geilen valt en i...
HorstHorst, Limburglocation_on
Shemale | 36 | Bisexueel
sexyrodejurkje uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
sexyrodejurkje
Ik heb een heerlijke pik, en mooie ballen die vol zitten met heerlijk veel zaad. Waarom is er niemand die zijn geile foto van zijn zaad wilt sturen. Kun jij dat verklaren, of heb ik nou iemand gevonden die niet terug deinst?
WageningenWageningen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 31 | Bisexueel
Bountylove uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Bountylove
Lekker he, ik ben best wel een hete dame, en dat merk je ook wel als ik lekker bezig ben. Heel veel standjes hebben mijn voorkeur, maar ik sta ook open voor de jouwe, wat vind jij echt niet fijn, en waar word jij graag wakker voor gemaakt?
CastricumCastricum, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 28 | Hetero
analle uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
analle
Welke lekkere geile kerel of lekkere geile meid wil mijn kont eens goed komen oprekken, zoals je kunt is het nog best een strak gaatje, wel lekker hoor als het nog zo strak is allemaal. Zeg eens, zou jij het willen, vind jij het een eer?
AmstelveenAmstelveen, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 29 | Hetero
gevoelligstijve830 uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
gevoelligstijve830
Ik ben graag naakt of halfnaakt als ik lekker thuis ben. Nudisme is niets voor mij, vind het wel lekker om naakt te zijn met iemand anders, gewoon thuis, maar niet op zo'n camping of strand of zo. Hihi. Waarom ben ik dan altijd graag naakt? Als ik da...
VlagtweddeVlagtwedde, Groningenlocation_on
Shemale | 47 | Bisexueel
hotshemalesar943 uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
hotshemalesar943
Laat je geile lusten maar op me los, gebruik me hoe jij dat zelf wilt, laat me voelen wie de baas is en wie de hond. Laat me klaarkomen als jij dat wilt en neuk me op alle manieren die jij kiest. Mijn lichaam staat ter beschikking van jou. Leuke fant...
HuizenHuizen, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 32 | Bisexueel
PantyTgirl uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
PantyTgirl
Gewoon een beetje anders, maar wel net zo lekker en vol met passie. Daar kan jij van uit gaan. Ik stel je niet teleur, ik ga ervoor en zorg dat de seks heerlijk gaat zijn tussen jou en mij!
DordrechtDordrecht, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 41
Feelwoman uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
Feelwoman
Jij bent een geile vent die zit te wachten dat hij in zijn kontje genomen wordt. Je zal de ultieme sexervaring met mij op willen doen.
BuitenpostBuitenpost, Frieslandlocation_on
Shemale | 28
HidingSanne uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
HidingSanne
Ik wil wel eens als transsexueel parkeerplaats hoer een man ontmoeten om lekker naar zijn auto te tippelen en in te stappen Heb jij zin in een parkeerplaats date met mij? gewoon lekker even snel aftrekken en pijpen of even lekkere sex in het toilet ...
WesterveldeWestervelde, Drenthelocation_on
Shemale | 26
RightTs uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
RightTs
Mijn uiterlijk kost me veel tijd, ik ben er trots op hoe ik eruit zie. Maar ik heb lang geen kerel in mijn bed gehad..
KoudekerkeKoudekerke, Zeelandlocation_on
Shemale | 31