Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Vuur uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Vuur
hoe zou jij het vinden als we samen zouden gaan douchen en onder de douche elkaar dan ook heerlijk verwennen, en daarna in mijn bed de hele nacht geile seks hebben, spreekt jou dat aan, mail me maar, je krijgt zeker antwoord terug
Den HaagDen Haag, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 29
Qualityforhum uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Qualityforhum
Laat ik maar gelijk de waarheid zeggen en dat is dat ik dus niet een van de makkelijkste ben. Ik ben een shemale, maar dat is wel duidelijk op de foto te zien dacht ik. Ik zoek geen probeerders, maar juist echte mannen die een transseksueel weten te ...
Alphen aan den RijnAlphen aan den ..., Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 48 | Bisexueel
Zera uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Zera
Hoi, leuk dat jij er bent, ik ben hier omdat ik een behoorlijke sleur heb in mijn huidige relatie, we zijn op elkaar uit gekeken, en daarom hoop ik op wat spanning via deze weg. Ik ben niet op zoek naar vastigheid, ik wil alleen maar wat fantaseren, ...
AlphenAlphen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 33 | Hetero
donkerelul uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
donkerelul
Wie heeft er interesse in een spannend transseksueel contact? Ik ben op zoek naar een leuke kerel om lekkere spannende dingen mee te bespreken en verder kan ik nu niet veel zeggen behalve we zien het wel!! Tot gauw?
BredaBreda, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 37 | Bisexueel
Soft touch  uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
Soft touch
Hallo kanjer, ik ben een lekker wijf met een extreem lekker lichaam en kontje. Vertel me jouw stoute fantasietjes en wie weet laat ik hem wel uitkomen. Mijn pik begint al te druppelen van verlangen naar jouw geile pik. Nieuwsgierig geworden kom dan g...
GoesGoes, Zeelandlocation_on
Shemale | 30 | Hetero
Chios  uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Chios
Hoi geile lieve leuke man, Kom je gezellig bij mij. gaan wij samen allemaal heerlijke stoute dingen ondernemen? De Warme dagen zijn er ook weer. kom jij eens lekker bij mij want ik wil jouw heerlijke pik gaan verwennen. Word jij graag gepijpt?
RaalteRaalte, Overijssellocation_on
Shemale | 31 | Hetero
LisanneTs uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
LisanneTs
Een leuke man, ik heb verder geen wensen, als je er maar zin in hebt, dan ben ik sowieso al erg blij ermee dat wij contact hebben dan.
BrouwershavenBrouwershaven, Zeelandlocation_on
Shemale | 34
Gelina-Shemale uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Gelina-Shemale
Begin maar met wat jij het lekkerste vindt, mijn tieten verwennen, mijn lul zuigen of mijn kontje vullen. Of mag ik eerst met mijn pijpmondje jouw heerlijke staaf verwennen?
KlundertKlundert, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 30
Nouschka uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
Nouschka
Als je weet wat je graag wilt kun je dat kenbaar maken en misschien hebben wij beide wel hetzelfde idee. Dat zou toch echt ideaal zijn.
NageleNagele, Flevolandlocation_on
Shemale | 35
Rishablack uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
Rishablack
Zo jammer want ik kan echt zuigen als de beste weet je. Durf jij het wel aan en wil je af en toe eens lekker met mij en mijn harde piemel spelen en ik met die van jou, dan hoop ik wat van jou te horen.
EnsEns, Flevolandlocation_on
Shemale | 30
PurpleLady uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
PurpleLady
Ben jij, en beter gezegd, je lul klaar voor mij? Je moet het wel aandurven natuurlijk want ik ben een whole lotta woman and a whole lotta dick! Ik zoek iemand die er hard voor wil gaan, want ik hou van die pik.
SchoondijkeSchoondijke, Zeelandlocation_on
Shemale | 32
Hester-Sterretjes uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Hester-Sterretjes
Ik zoek iemand die mij heel de avond kan verwennen in de slaapkamer! Ik heb meer nodig dan een paar minuten, kan jij dat volhouden? Help jij deze nymfomane met haar verslaving?
HelmondHelmond, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29