Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Xtragirl uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Xtragirl
Voor mij is het de eerste keer dat ik dit doe, super spannend! Het kriebelt behoorlijk hihi. Ik ben mooi en goed verzorgd en heb net dat beetje extra. Vind ik hier een geile schat die ik lekker mag verwennen?
PurmerendPurmerend, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 51
NicoleBigC uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
NicoleBigC
Jij hebt er als het goed is nu al helemaal zin in gekregen om te ontdekken wat ik er mee kan doen. Jij wilt die lekkere pik van mij wel voelen, maar ondertussen ook aan mijn tieten zitten. Mijn vrouwelijke billen beknijpen en als klapper op de vuurpi...
DelftDelft, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 27
Hot-ass  uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Hot-ass
Op zoek naar de spanning, alles kan en mag. Het liefste wel zo spannend mogelijk. Hou van lekker langdurig in me kontje genomen te worden. Zie jij het zitten om met mij op avontuur te gaan?
's-Gravendeel's-Gravendeel, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 34 | Bisexueel
Buttchicky uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Buttchicky
Alles mag lekker in mijn strakke sterretje, een buttplug, een dildo het is mij allemaal goed, misschien heb jij ook wel iets lekkers voor mij, heb jij ook altijd jouw pik lekker hard, of mag ik eerst zorgen dat hij lekker hard word?
AstenAsten, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 37 | Hetero
Zalig Snoepje uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Zalig Snoepje
Je zult nooit spijt hebben van zo'n mooie meid als mij. Het voelt geweldig als iemand zijn stijve pik in mijn mond stopt voor lekker veel sperma, want ik ben wel een echte slikker. Ik heb jou geen nat poesje te bieden, maar ik heb op zijn minst een l...
UdenUden, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 37
Lekker harig uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
Lekker harig
Ik heb het hier zo eens bekeken allemaal, en ik moet bekennen dat ik het toch wel onwijs gezellig vind hier. Daarom heb ik zelf ook maar een profiel aangemaakt, gaan wij het samen ook zo onwijs gezellig maken?
WeertWeert, Limburglocation_on
Shemale | 28 | Hetero
Mirella-She uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
Mirella-She
Hey lekkere mannen, ik ben Mirella, ik ben 24 jr en ben op zoek naar een man die wel van een pik houd.Ik zoek eigenlijk een man die zich niet schaamt om wie ik ben.Ik heb al eerder een relatie gehad maar toen wilde hij absoluut niet dat zijn familie ...
BiddinghuizenBiddinghuizen, Flevolandlocation_on
Shemale | 29
Bibian uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Bibian
Ik geef graag blowjobs, van een dubbele penetratie ben ik ook zeker niet vies. En ik mag zeker mijn favoriet niet vergeten, anaal neuken. Er zijn nog wel meer dingen op de lijst die ik graag zou willen proberen, maar dat komt vast nog wel een keertje...
SteenwijkSteenwijk, Overijssellocation_on
Shemale | 34 | Hetero
Safire uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Safire
Just for sex, niet te gecompliceerd. Lieve spannende vrouw waar je geen spijt van zult krijgen. omg voorschoten
VoorschotenVoorschoten, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 33
Fitte sheama uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Fitte sheama
Voor mij geen gekke extremiteiten met seks, ik hou van het gewone en simpel. Denk dan aan elkaar langdurig oraal verwennen en elkaar uitgebreid en overal strelen. Daarna kan ik lekker bovenop, of we doen iets anders. Wat zou jij willen aan standjes?
NijmegenNijmegen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 29 | Hetero
KayaTattoo uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
KayaTattoo
Uiterlijk en leeftijd doen er niet toe, ik wil gewoon afspreken! Geef mij het bevel in de slaapkamer en ik doe alles wat jij lekker vindt. Spreken wij met elkaar af?
RenswoudeRenswoude, Utrechtlocation_on
Shemale | 33
LekkerShemale uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
LekkerShemale
Dag heren, lekker op zoek naar een leuke shemale? Eentje waarmee je kan spelen, langdurige seks mee kan hebben. Zoek niet verder ik ben op zoek naar een hete sex date met alles erop en eraan. Lekker lang elkaar verwennen. Misschien weet jij wel de ...
WijchenWijchen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 45 | Bisexueel