Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

hotpikie uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
hotpikie
wil jij me vernederen en mijn meester zijn? ik zal alles doen wat je me vraagt, hoop snel iets van je te horen, of mag ik die wens niet hebben van jou meester?
NaaldwijkNaaldwijk, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 27 | Bisexueel
pinkdressje uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
pinkdressje
Tijd hebben, zodat je onder mijn bureau kan komen zitten en daar mag je dan lekker je gang gaan. Spannend genoeg voor je? Als je nog andere ideetjes hebt.. Laat maar komen.
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 28 | Bisexueel
strepenkont uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
strepenkont
Ik wil jou laten ervaren wat voor top shemale ik ben en wat ik allemaal kan bieden. Ik hou van verwennen, met gevoel en heel veel passie en energie. Ik hou er ook van om met veel passie en gevoel verwend te worden, dit op de manier zoals jij het graa...
Berkel en RodenrijsBerkel en Roden..., Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 40 | Bisexueel
topkleding  uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
topkleding
Zo daar gaan we dan. Ik vind het best wel knap, dat er wordt verwacht dat ik wat ga schrijven over iemand die ik nog niet ken. Dus weet je wat. Daar begin ik niet eens aan. Je kan me vast zelf wel vertellen wie je bent en wat je zoekt.
Den HaagDen Haag, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 32 | Bisexueel
SHemaile uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
SHemaile
Nou ik zit hier met een heerlijke stijve pik, en ik weet me eigenlijk geen raad meer, altijd maar zin, maar niemand in de buurt die het met mij durft, ik ben toch niet zo heel erg schrikwekkend, of ben ik nou te lelijk voor hier? Mijn pik is niet zo ...
LeeuwardenLeeuwarden, Frieslandlocation_on
Shemale | 31 | Hetero
zuigmehard739 uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
zuigmehard739
Heb jij iets met foto's maken, zo ja zou je mij een spoedje kunnen geven? Ik wil klaar zijn voor diegene die wil dat ik een shoot ga doen. Wat centjes bij verdienen snap je? De camera is er al, nu de kennis nog, of zeg je nu die meid spoort niet?
RenswoudeRenswoude, Utrechtlocation_on
Shemale | 28 | Bisexueel
geileschat907 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
geileschat907
Heerlijk vind ik het om me uit te dossen en goed voor de dag te verschijnen. Ik heb heel wat speelsetjes, heel wat toys, heel veel fantasie en niemand om het mee uit te voeren. Ik vind het niet kunnen en daarom ben ik nu hier om te kijken wat ik tege...
Sint-OedenrodeSint-Oedenrode, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 33 | Bisexueel
NovaGirl uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
NovaGirl
Een open mind, misschien een beetje een geest die vaak wilt. Een man die lekker en leuk is, die er gewoon voor wil gaan en die dus niet denkt aan vooroordelen, maar wel aan voordelen.
Almere StadAlmere Stad, Flevolandlocation_on
Shemale | 32
LateeshaLust uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
LateeshaLust
Het liefste zou ik hier een man vinden die wat dominant is. Dat mag ook wel heel dominant zijn. Ik heb vaak mijn teef moment en vind het heerlijk om dan ook echt als een teefje behandelt te worden. De riem en lijn heb ik al, de buttplug en klemmen li...
AlmeloAlmelo, Overijssellocation_on
Shemale | 33
Gelina-Shemale uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Gelina-Shemale
Begin maar met wat jij het lekkerste vindt, mijn tieten verwennen, mijn lul zuigen of mijn kontje vullen. Of mag ik eerst met mijn pijpmondje jouw heerlijke staaf verwennen?
KlundertKlundert, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 30
Avontuurtje21 uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Avontuurtje21
We zetten ons er samen voor in en maken er een opwindend avontuur van. Uiteindelijk is dat ook waar het allemaal om gaat natuurlijk. Heb je interesse stuur me dan een berichtje
NigtevechtNigtevecht, Utrechtlocation_on
Shemale | 26
TgirlGab uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
TgirlGab
Ik tut mezelf graag op voor ons afspraakje. Zorg dat alles goed verzorgd is zodat we er samen een top avond van maken! (heb nu al zin in een lekkere piemel!)
NijehaskeNijehaske, Frieslandlocation_on
Shemale | 29