Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Stralend Sterretje uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
Stralend Sterretje
Ik ben een goedverzorgde en vrouwelijk geklede speciale vrouw. Ik hou van mannen die zichzelf niet al te serieus nemen, maar wel weten wat ze willen. Dat laatste is voor mij heel belangrijk. We zijn toch hier om het spannend te gaan hebben?
GroningenGroningen, Groningenlocation_on
Shemale | 41 | Hetero
Linda31 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Linda31
ik heb een open relatie en nu wil ik wel eens een andere kont lekker neuken, mag ik jou kont daar voor gebruiken? dan mag jij ook mijn kont lekker neuken
LeiderdorpLeiderdorp, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 37 | Bisexueel
Dana uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Dana
Van Daan naar Daantje. Ben op zoek naar wat leuke mensen die weten hoe ze met iemand als mij om moeten gaan..
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 25 | Bisexueel
SamanthaShe uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
SamanthaShe
Zin in een lieve maar ook stoere shemale die wel van wanten weet? Ik kan lief zijn in de omgang, maar met sex kan ik nog weleens wild worden. Ik ben een engel en duiveltje in 1! Spreek ik je aan? Spreek jij dan snel af?
GroningenGroningen, Groningenlocation_on
Shemale | 29
Silentness uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Silentness
Je weet nu dat ik een pik heb en het lijkt je geil om samen te gaan neuken? Nou dan vind ik dat echt een heel geil idee en wil dat heel erg graag doen want ik wil nu ook weleens een man flink hard gaan neuken.
HilversumHilversum, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 31
Astrid27 uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Astrid27
Woon je in de buurt en kan je snel bij mij zijn als ik zin in seks heb, dan zou ik het geweldig spannend vinden als jij mij nu eens een geil voorstel zou sturen
ZwolleZwolle, Overijssellocation_on
Shemale | 33
SophieShemale uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
SophieShemale
Ik ben een shemale en ik vind het geil om met jongens of mannen sex te hebben die nog geen ervaring hebben met een shemale. Je mag me alles vragen. Je moet wel serieus zijn anders hoeft het voor mij niet. x Sophie
VeendamVeendam, Groningenlocation_on
Shemale | 29
LoveColours uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
LoveColours
Heb jij zin om mijn lekkere billen vol te spuiten? Ik ben op zoek naar een lekkere pik die me anaal bevredigd en me hard van achteren neukt en zijn zaad diep in mij spuit tijdens het meest heftige orgasme wat ik kan bedenken.
EindhovenEindhoven, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29
boostingg uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
boostingg
Kan wel van mezelf zeggen dat ik super vrolijk ben, graag onder de mensen ben, mezelf ook wel alleen kan vermaken met een boek of zo, maar toch lieve doe ik het vermaken met iemand er bij.
RoermondRoermond, Limburglocation_on
Shemale | 31 | Bisexueel
CarmenShemale uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
CarmenShemale
Jij bent nieuwsgierig hoe het is met een shemale; een vrouw met een pik. Wees niet bang, je bent niet de enige. Wil je ervaren hoe lekker het kan zijn? Laat wat van je horen!
AaltenAalten, Gelderlandlocation_on
Shemale | 25
LaynaraErvaren uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
LaynaraErvaren
Ik ben een shemale die altijd vrolijk is en uit is op geile afspraakjes. Ik vind het spannend en erg leuk om nieuwe mannen te ontmoeten. Ik schaam me nergens voor, iedereen heeft zijn eigen waarde.Laat je dus lekker pakken door mij en je zal geen spi...
HeerhugowaardHeerhugowaard, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 41
spannendmetmij uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
spannendmetmij
Dat is toch een super geil idee? Nu maakt het mij niet uit of het een man is met ervaring of een man die er nog niks van heeft mee gemaakt. Het gaat mij om de spanning en de dingen die we gaan doen.
DuivenDuiven, Gelderlandlocation_on
Shemale | 44