Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

ShemaleCeleste uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
ShemaleCeleste
Ik ben nieuwsgierig of er mannen zijn die wel sexcontact willen met een shemale. Ik ben zelf al een tijd single en zonder sex. De behoefte aan sex is groot maar lastig te vinden in het gewone leventje. Daarom mijn oproep hier. Jong (wel 18+) en oud m...
VeendamVeendam, Groningenlocation_on
Shemale | 41
LovefuckTs uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
LovefuckTs
Wie heeft er interesse in een spannend transsexueel contact? Ik ben op zoek naar een leuke kerel om lekkere spannende avonturen mee te beleven.
BerkenwoudeBerkenwoude, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 39
Vanessaa uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Vanessaa
Wellicht ongeloofwaardig, maar heb een spermafetish. Over mijn tieten, mijn kont of in de mond. Ik trek en zuig m helemaal leeg als het moet, alsjeblieft kom snel!
JulianadorpJulianadorp, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 25 | Bisexueel
Cheya uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Cheya
Zou jij met mij een fantastische tijd willen beleven waar we samen veel seks zullen hebben, en wie weet ook wel een relatie op kunnen bouwen? Dan kom ik graag vandaag nog met jou in contact!
ZaanstadZaanstad, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 32
NolaBaker uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
NolaBaker
Ben jij ruimdenkend en schrik je niet terug van een avontuurtje met een vrouw die een verrassing in haar slipje bewaard? Zou je zelf hard geneukt willen worden en sperma willen proeven? Stuur me een bericht.
LelystadLelystad, Flevolandlocation_on
Shemale | 32
CassieVoorJou uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
CassieVoorJou
Ik ben altijd benieuwd hoe ver ik bij een man mag gaan. Meestal hebben ze een hele grote bek, maar als puntje bij paaltje komt, krabbelen ze toch weer terug. Hopelijk vind ik hier iemand die dat niet doet, en bij wie ik ook echt verder mag gaan. Durf...
PaterswoldePaterswolde, Drenthelocation_on
Shemale | 26
bekyblack uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
bekyblack
Super spannend dat is wat je bent. Jou maakt het echt niks uit dat ik getrouwd ben. Daar merk je toch verder niks van. Heb je zelf een leuk leven, maar mis je de intimiteit, het seks, het genot, het los gaan. Neem dan vooral met mij contact op!
BoxtelBoxtel, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 32 | Hetero
Sheilashe uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Sheilashe
Hoi, nu ben ik hier ook aangemeld, en ik kom jou hier zoeken, want ik weet zeker dat jij die ene speciale vrouw wilt, nou ik ben die ene speciale want ik heb een heerlijke pik waar ik jou heerlijk mee kan verwennen. Jij zoekt toch ook naar spannende ...
BestBest, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 37 | Hetero
LieveBeau uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
LieveBeau
Zijn er hier ook nog een beetje leuke, geile mannen te vinden?! Ik hou van avontuur, seks, nieuwe dingen ontdekken en vooral veel afwisseling. Elke dag maar op mijn rug liggen, of telkens hetzelfde standje, dat is niets voor mij. Ik heb een aantal ma...
HollandscheveldHollandscheveld, Drenthelocation_on
Shemale | 31
geilenhard uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
geilenhard
Nou daar ben ik dan en nu weet ik hier niks te schrijven, erg he? Maar zoals je ziet ben ik enorm met uiterlijk bezig en een popje zoals ik zoekt ook een verzorgde man. Ik wil absoluut een foto voor ik begin te chatten met je. Hopelijk begrijp je dat...
BladelBladel, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 34
MissLevita uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
MissLevita
Ik heb zin in een ondeugende date, ik kan wel wat heerlijks gebruiken! Kunnen wij afspreken voor een hete avond tussen de lakens? Welke geile vent heeft er interesse in een date met een shemale?
GoudswaardGoudswaard, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 40
YoungWild uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
YoungWild
Ben zeker niet de oudste inderdaad, maar inmiddels wel seksverslaafd. Freinds with benefits lijkt me wel wat!
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 26 | Bisexueel