Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Leahgeil uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Leahgeil
Hallo om een beetje bij te verdienen bied ik mijzelf aan. voor interesse stuur me op ********** dankje en tot snel hete groetjes
VianenVianen, Utrechtlocation_on
Shemale | 38
LovesfromEmma uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
LovesfromEmma
Wie van jullie mannen wilt er met mij op een discrete date? Stiekem afspreken op een geheime locatie en er een geile date van maken! Wie heeft er interesse?
SchiedamSchiedam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 30
mooiere uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
mooiere
Hallo alle leuke mannen en ook vrouwen Ik ben Natasha ik ben een transgender man en zoek een lieve man of vrouw om een moois contact mee op te bouwen. Alles begint met een vriendschap Ik ben Bi seksueel maar ik voel mij meer een vrouw dan een man.
ArnhemArnhem, Gelderlandlocation_on
Shemale | 25 | Bisexueel
donkerelul uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
donkerelul
Wie heeft er interesse in een spannend transseksueel contact? Ik ben op zoek naar een leuke kerel om lekkere spannende dingen mee te bespreken en verder kan ik nu niet veel zeggen behalve we zien het wel!! Tot gauw?
BredaBreda, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 37 | Bisexueel
heetensexy uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
heetensexy
Jij bent een persoon die wel heel erg lekker heet kan worden van een beetje gluren en dan ook heel erg graag mee zou willen doen. Lekker douchen is ook heel erg spannend. Heb je daar al eens wat spannends gedaan?
ZaanstadZaanstad, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 34 | Bisexueel
Seena uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Seena
Hallo ik ben Shena. Ik ben een echte liefhebber van jonge spontane onderdanige mannen voor hele geile en lekkere spelletjes binnen en ook buiten in de vrije natuur. Ben jij wel iemand die in is voor seks in de buitenlucht?
Noordwijk aan ZeeNoordwijk aan Z..., Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 28 | Hetero
zuigmijnlul389 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
zuigmijnlul389
Ik ben er vrij zeker van dat we zullen genieten van alle dingen die we gaan doen als we samen zijn. Ik zeg je dat ik alles voor je zal doen. Ik ben hier om aan al je seksuele behoeften te voldoen. Ik heb heel veel leuke fantasie in gedachten, wil je ...
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31 | Bisexueel
LieveBeau uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
LieveBeau
Zijn er hier ook nog een beetje leuke, geile mannen te vinden?! Ik hou van avontuur, seks, nieuwe dingen ontdekken en vooral veel afwisseling. Elke dag maar op mijn rug liggen, of telkens hetzelfde standje, dat is niets voor mij. Ik heb een aantal ma...
HollandscheveldHollandscheveld, Drenthelocation_on
Shemale | 31
Ladysabina uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Ladysabina
Geloof het of niet, mijn kontje heeft al heel wat dildo's en strapons gevoeld maar een echte pik nog nooit. Dat is wat ik hier wil vinden een man met een echte pik die voor de eerste keer in mijn gaatje wil komen. Voorzichtig hoeft dat niet, want mij...
EnkhuizenEnkhuizen, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 36
Lara-Genieten uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
Lara-Genieten
Ben jij een man die geniet van lekker gedomineerd te worden? Kan het er voor jou niet ruig genoeg aan toe gaan en mag ik dan ook alles met jou gaan doen?
BergenBergen, Limburglocation_on
Shemale | 32
wiljijme uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
wiljijme
ik wil heel graag in me kont die lekker pik of tussen mij borsten mag je me nemen, zodat je over mij borsten heen gaat spuiten
GarsthuizenGarsthuizen, Groningenlocation_on
Shemale | 30
Zoegeil uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
Zoegeil
Probeer het een keer want dan pas weet je wat het is om met een sexy lady als mij te seksen. Ik heb net dat extra beetje wat je nodig hebt, een lekker gaatje waar je in kan en een harde staaf waar je mee mag spelen.
AssenAssen, Drenthelocation_on
Shemale | 29