Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

bruintjee uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
bruintjee
Hoi, ik ben getrouwd, maar helaas neemt mijn mannelijke partner het niet zo serieus met de huwelijkse voorwaarden, en alles wat daarbij hoort, hij zoekt het graag bij een vrouw met een poesje, en dat mag ook best, maar dan vind ik dat ik ook het rech...
GroningenGroningen, Groningenlocation_on
Shemale | 41 | Bisexueel
1999y uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
1999y
Een shemale in bed dat is waar je naar op zoek bent. Een afgelikte boterham, een shemale die voor alle mannen de benen spreid daar heb je geen boodschap aan. Jij laat jezelf graag gaan en wanneer je dat doet dan doe je het goed. Ik doe wel met je mee...
VenloVenlo, Limburglocation_on
Shemale | 31 | Bisexueel
stokjeopin uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
stokjeopin
Even wat over mezelf vertellen en ja dan vraag ik me af. Wat te vertellen! Ik ben gewoon wie ik ben. Single, mezelf, hard werkend en nog thuis wonen. Wil je meer weten dat kan. Je mag me alles vragen wat je maar kan bedenken.
RijnsburgRijnsburg, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 27 | Bisexueel
gitaarbabe uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
gitaarbabe
Een bezige bij dat is wat ik ben Ik ben graag op pad, altijd wel met iets bezig maar wanneer ik de kans heb en even niks kan doen dan doe ik dat ook wel. Alleen het gaat me zo snel vervelen dat niks doen. Ken je dat gevoel?
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 31 | Bisexueel
Chios  uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Chios
Hoi geile lieve leuke man, Kom je gezellig bij mij. gaan wij samen allemaal heerlijke stoute dingen ondernemen? De Warme dagen zijn er ook weer. kom jij eens lekker bij mij want ik wil jouw heerlijke pik gaan verwennen. Word jij graag gepijpt?
RaalteRaalte, Overijssellocation_on
Shemale | 31 | Hetero
SophieShemale uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
SophieShemale
Ik ben een shemale en ik vind het geil om met jongens of mannen sex te hebben die nog geen ervaring hebben met een shemale. Je mag me alles vragen. Je moet wel serieus zijn anders hoeft het voor mij niet. x Sophie
VeendamVeendam, Groningenlocation_on
Shemale | 29
WithLove uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
WithLove
Hou jij wel van een verrassing, ik heb leuke dingen in mijn hoofd?
ZwartsluisZwartsluis, Overijssellocation_on
Shemale | 27
neukslet uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
neukslet
Ik ben opzoek naar mannen die samen met mij op de foto willen terwijl we sex hebben. Ik wil mijn collectie aanvullen en alles word discreet gedaan met contract. Je krijgt zelf ook natuurlijk de foto's mee naar huis. Geen kosten aan verbonden. En natu...
BoxmeerBoxmeer, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 50
Birgit35 uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
Birgit35
Ik ben er nu wel klaar mee om elke keer maar dingen te fantaseren terwijl ik met mezelf bezig ben. Ik bedoel, zo moeilijk moet het toch niet zijn om een lekkere, geile en gewillige vent te vinden? Het is niet dat ik te kieskeurig ben, en ik weet dat ...
Nieuw-AmsterdamNieuw-Amsterdam, Drenthelocation_on
Shemale | 40
Mihow25 uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
Mihow25
Lekkere Ladyboy wil jouw lekker verwennen ! Meer hoef ik toch niet te vertellen ! Kom maak gauw kennis met mij en maak me gek ! Kus Mihow !
KollumKollum, Frieslandlocation_on
Shemale | 30
CharissaBottom uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
CharissaBottom
Lekker geil en je hebt een heerlijke pik voor mij. Ik mag je pik hard zuigen en zowel in m'n mond, gezicht en in m'n kont laten klaarkomen. Jij kan heerlijk mijn intieme delen masseren.
EdeEde, Gelderlandlocation_on
Shemale | 30
MistressTS uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
MistressTS
Mag ik jou wel eens lekker vast gaan binden en vind je het geil dat je dan helemaal aan mij overgeleverd bent? Ben je dan ook zeker niet vies van een beetje pijn zodat het genot alleen maar groter kan gaan worden.
AlphenAlphen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 33