Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Qualityforhum uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Qualityforhum
Laat ik maar gelijk de waarheid zeggen en dat is dat ik dus niet een van de makkelijkste ben. Ik ben een shemale, maar dat is wel duidelijk op de foto te zien dacht ik. Ik zoek geen probeerders, maar juist echte mannen die een transseksueel weten te ...
Alphen aan den RijnAlphen aan den ..., Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 48 | Bisexueel
Tyana uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Tyana
Ik ben misschien nog wat jong, maar ik heb wel al wat ervaring op gedaan op verschillende gebieden, ik vind het heerlijk zowel binnen als buiten de kamer. Ik ben altijd wel op zoek naar een spannend avontuur en leuke en fijne en geile momenten met ie...
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 28
Lacy Kelly uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Lacy Kelly
Ik ben totaal niet kieskeurig wat contacten betreft, ik wil gewoon een leuke tijd met iemand beleven, en volgens mij is dat niet zo heel moeilijk om die ene man of vrouw te vinden. Zeg eens, waarom ben jij hier aan het rond kijken, zoek jij ook leuk ...
HengeloHengelo, Overijssellocation_on
Shemale | 40 | Bisexueel
Letty is ready uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
Letty is ready
Ik ben op zoek naar iets anders, het is misschien leuk om iemand te vinden die bereid is om naakt met me te zijn en te genieten van nieuwe sensaties. ik heb een mooi lichaam en ik weet hoe ermee te werken, alles wat ik nu nodig heb, is iemand die bev...
SneekSneek, Frieslandlocation_on
Shemale | 31 | Hetero
Izadora32 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Izadora32
Zin in een lekkere geile shemale? Vast wel! Ik ben Izadora en ik ben dol op sex met mannen. Gewoon lekker sex en verder niks. Lijkt jou dat ook wat? Ik wacht op je reactie.
UdenUden, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 37
spannendmetmij uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
spannendmetmij
Dat is toch een super geil idee? Nu maakt het mij niet uit of het een man is met ervaring of een man die er nog niks van heeft mee gemaakt. Het gaat mij om de spanning en de dingen die we gaan doen.
DuivenDuiven, Gelderlandlocation_on
Shemale | 44
Hesterofyourdreams uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Hesterofyourdreams
Jij neukt graag, en ontvangt ook graag. Want het motto is natuurlijk voor wat hoort wat. En wat is er nou lekker dan samen tegelijkertijd klaarkomen?
KudelstaartKudelstaart, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 29
hendrikje24 uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
hendrikje24
ik ben een onderdanige type, als je met mij in contact wilt komen moet je me maar mailen, ik ben eigenlijk 34, maar ik wil niet dat je me zo ziet.. ik blijf in gedachte voor altijd 24 en schoolgaand. het maakt me geil en zo wil ik ook benaderd worden...
VenloVenlo, Limburglocation_on
Shemale | 39
watermeloentje uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
watermeloentje
Wie ben jij dan? Ben jij die super stoute en opwindende man die zin heeft om eens lekker en goed te genieten? Ben jij een man die net zoals mij gek op de geur van nylon is. Mijn wens facesitting met mijn panty aan. Wie durft het met mij aan?
SlochterenSlochteren, Groningenlocation_on
Shemale | 31 | Bisexueel
JuwelEsther uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
JuwelEsther
Jij bent een man die ook niet echt van vluggertjes houdt en dan ook langdurige sex zou willen hebben. Lekker met zijn tweeen diverse dingen gaan doen. Jij bent net als mij ook intiem geschoren zodat we geen last hebben van haartjes.
HillegomHillegom, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 33
Beautifull-Lorena uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
Beautifull-Lorena
Altijd al eens wat met een shemale willen doen, dan ben jij mijn man!
TholenTholen, Zeelandlocation_on
Shemale | 30
DressedTs uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
DressedTs
Jij stelt jouzelf ook open voor nieuwe contacten en vind het dan ook niet erg om daar een stukje voor te moeten rijden. Ik zou het zelf wel doen. Jij bent iemand die ook respect en hygiene belangrijk vind.
BussumBussum, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 33