Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Sheima uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
Sheima
Hoi, het is allemaal even wennen, maar ik ben dus een mooie dame met een heerlijke pik die heel goed zijn werk doet. Ik ben nog wel een heel jong meisje, dus heel veel ervaring heb ik niet echt, maar dat heb jij toch wel, jij kunt mij toch wel helpen...
GroningenGroningen, Groningenlocation_on
Shemale | 25 | Hetero
Aafke uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
Aafke
Het is toch wat? Dan ben je een leuke meid om te zien, ik heb alles wat een man wilt, maar ik kan jou niet vinden, ik begin mij echt af te vragen of jij ergens in een grot bent verstopt, want waarom vind ik jou niet, wil jij wel gevonden worden?
VlissingenVlissingen, Zeelandlocation_on
Shemale | 32 | Hetero
I got it all uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
I got it all
Hoi. Ik ben Delany en dit is mij oproep. Welke geile mannen willen er met een shemale afspreken om elkaar lekker te gaan verwennen? Ik hou ervan om een lekkere stijve pik in mijn mannelijke kutje te voelen als die er hard en diep gaat. Dat voelt fant...
UtrechtUtrecht, Utrechtlocation_on
Shemale | 26
RightTs uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
RightTs
Mijn uiterlijk kost me veel tijd, ik ben er trots op hoe ik eruit zie. Maar ik heb lang geen kerel in mijn bed gehad..
KoudekerkeKoudekerke, Zeelandlocation_on
Shemale | 31
Go4me uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
Go4me
Als je bepaalde ideeën erbij hebt dan mag je dat natuurlijk gewoon zeggen en dan gaan we kijken wat er ontstaat. De eerste stap is het belangrijkste.
TerneuzenTerneuzen, Zeelandlocation_on
Shemale | 28
Marianageil uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Marianageil
Je hebt het al door denk ik maar ik ben een shemale, een lekkere vrouw die nog een klein stukje mannelijkheid over heeft. Ik hou van mannen die superheet zijn en altijd willen seksen. Ben jij dat?
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 36
Kinkybitch uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Kinkybitch
Ik ben Phoebe en ik ben op zoek naar een beginnende (lust)slaaf (alleen mannelijke ik val niet op vrouwen) die graag vrijblijvend wilt ontdekken wat (bd)sm inhoud en hoe ver hij durft te gaan. Ben jij diegene wie ik zoek?
RoosendaalRoosendaal, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 27
Buttchicky uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Buttchicky
Alles mag lekker in mijn strakke sterretje, een buttplug, een dildo het is mij allemaal goed, misschien heb jij ook wel iets lekkers voor mij, heb jij ook altijd jouw pik lekker hard, of mag ik eerst zorgen dat hij lekker hard word?
AstenAsten, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 37 | Hetero
Chios  uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Chios
Hoi geile lieve leuke man, Kom je gezellig bij mij. gaan wij samen allemaal heerlijke stoute dingen ondernemen? De Warme dagen zijn er ook weer. kom jij eens lekker bij mij want ik wil jouw heerlijke pik gaan verwennen. Word jij graag gepijpt?
RaalteRaalte, Overijssellocation_on
Shemale | 31 | Hetero
Soft touch  uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
Soft touch
Hallo kanjer, ik ben een lekker wijf met een extreem lekker lichaam en kontje. Vertel me jouw stoute fantasietjes en wie weet laat ik hem wel uitkomen. Mijn pik begint al te druppelen van verlangen naar jouw geile pik. Nieuwsgierig geworden kom dan g...
GoesGoes, Zeelandlocation_on
Shemale | 30 | Hetero
TransexualHottie uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
TransexualHottie
Mag ik mijn pik bij jou leeg spuiten? Ik ben daar echt heel hard aan toe en ik weet ook al precies hoe ik dat ga doen want ik heb dat al een tijdje in gedachte maar dat hou ik nog even voor mezelf.
WoerdenWoerden, Utrechtlocation_on
Shemale | 33
HotsexyLieke uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
HotsexyLieke
Langs deze weg ben ik opzoek naar leuke mannen die wel een leuke shemale wil leren kennen. Ik ben dan op zoek naar hete seks maar een vaste relatie zou ik niet uit de weg slaan. Ik ben voor een hoop dingen in en wil een hoop dingen met je experimente...
AnkeveenAnkeveen, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 29