Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

LaraTgirl uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
LaraTgirl
Heb jij zin in een lekkere stoeipartij met een shemale? Heb je zijn om mij lekker te neuken? Je laten leeg zuigen tot je schokkend klaar komt? Ik ben overal voor in! Ik ben verslaafd aan sex en ik kan vaker dan 1x klaarkomen.
ZwijndrechtZwijndrecht, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31 | Homo
Ramoontjets uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Ramoontjets
Jij bent een persoon die wel heel erg lekker heet kan worden van een beetje gluren en dan ook heel erg graag mee zou willen doen. Lekker samen douchen zou jij ook niet verkeerd vinden.
Katwijk aan ZeeKatwijk aan Zee, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31
GabiT uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
GabiT
Ik heb wel echt de best of both worlds vind ik zelf, een lekker wijf maar dan met een harde lul die flink ver kan spuiten. Ik zal beloven om niet veel met mezelf te spelen voor we af spreken zodat ik lekker veel zaad voor jou heb.
NijmegenNijmegen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 33
Girlwithadick uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
Girlwithadick
Ik heb alweer een tijdje een relatie alleen helaas zit in mijn relatie een dipje waardoor ik vrijwel geen seks meer ervaar, ik mis dat echt enorm. Ik sta voor vele dingen open en verwacht dat ook van jou
AppingedamAppingedam, Groningenlocation_on
Shemale | 29
Klaasje uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Klaasje
Ben niet vies van geile sex in het weekend. Door de week is lastig voor me of het moet in de buurt zijn.Maar zou wel graag ieder weekend er tegen aan gaan.Heerlijk toch?
OtegemOtegem, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 42 | Bisexueel
hot-met-pik uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
hot-met-pik
Ik ben vaak erg geil en dan speel ik met mij zelf, maar wil nu wel eens dat er met mij mij gespeeld wordt, wil jij met mij komen spelen?
HardenbergHardenberg, Overijssellocation_on
Shemale | 27
VerleidingLynn uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
VerleidingLynn
Jij bent een lekkere vent die wel heel erg lekker snel zijn paal omhoog kan krijgen en dan open staat voor super, lekker maar vooral nieuwe dingen.
Sint AnnalandSint Annaland, Zeelandlocation_on
Shemale | 33
AnoukvsFenna uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
AnoukvsFenna
Ben je stoer, macho en heb je altijd al gefantaseerd om het met 2 mannen te doen die er toch uitzien als een vrouw? Het mag hoor, wij het aan niemand doorvertellen, het blijft ons geheimpje
RenswoudeRenswoude, Utrechtlocation_on
Shemale | 29
LoverDanielle uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
LoverDanielle
Jij hebt ervaring met hetzelfde geslacht en voorziet daar dan zeker geen problemen in. Je hoeft ook geen ervaring te hebben en alleen maar nieuwsgierig te zijn. Dan is het ook geen probleem.
MaasbommelMaasbommel, Gelderlandlocation_on
Shemale | 24
XandraAnnen uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
XandraAnnen
ik heb zin in een warme harde pik om lekker aan te likken en zuigen , zachtjes in te bijten en dan heel lekker diep pijpen zodat ik je eikel in mijn keel langs mijn huig voel glijden. En je moet beloven dat je in me klaarkomt en mijn mond lekker vol...
AnnenAnnen, Drenthelocation_on
Shemale | 29
Emma-Dildo  uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Emma-Dildo
Je bent niks verplicht. Ik zal zorgen dat je je op je gemak voelt zodat we lekker kunnen genieten van elkaar. Of je nu v/m of stel bent. Ik zie het helemaal zitten jij ook?
BestBest, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 28 | Bisexueel
Naomimmm uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Naomimmm
Droom jij over een vrouw met een stijve lul die jouw mondje komt vullen met haar warme zaad? Dan kan ik je fantasie waarmaken. Schrijf mij en wie weet maak ik binnenkort jouw geile wens werkelijkheid.
OmmenOmmen, Overijssellocation_on
Shemale | 29