Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

SheFamke uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
SheFamke
Ik weet niet zeker of hier mannen zijn te vinden die een shemale zoeken? Mocht dat zo zijn dan moet je echt iets van je laten horen want ik ben zelf op zoek naar een man. Ik sta voor veel dingen wel open. Ik ben 26 en heel vrouwelijk.
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31
JufLisa uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
JufLisa
Ik ben een ervaren en strenge Meesteres. Aangezien je mijn profiel op de shemale date site ziet hoef ik niet uit te leggen dat ik een shemale ben. Ik ben op zoek naar een sletje. Ik ga jou vernederen op mijn eigen geile manier. Verder bied ik je de m...
ErmeloErmelo, Gelderlandlocation_on
Shemale | 32
VlinderKelsey uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
VlinderKelsey
Je bent niet verlegen en houdt ervan om de leiding te nemen. Je bent overal voor in en een echte tijger in bed. Je leeftijd vind ik niet belangrijk en waar je woont maakt me ook niet uit. Wel moet je er geen problemen mee hebben dat het voor vaker is...
DoornDoorn, Utrechtlocation_on
Shemale | 31
StevigePikIlva uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
StevigePikIlva
Iemand die stevig in zijn schoenen staat en het aandurft met mij. Dat is namelijk heel erg belangrijk, en dan kijken hoe het met ons twee zal gaan.
ClingeClinge, Zeelandlocation_on
Shemale | 32
CassieVoorJou uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
CassieVoorJou
Ik ben altijd benieuwd hoe ver ik bij een man mag gaan. Meestal hebben ze een hele grote bek, maar als puntje bij paaltje komt, krabbelen ze toch weer terug. Hopelijk vind ik hier iemand die dat niet doet, en bij wie ik ook echt verder mag gaan. Durf...
PaterswoldePaterswolde, Drenthelocation_on
Shemale | 26
ShaniaDance uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
ShaniaDance
Kan jij lekker dansen? Kan jij mij sexy verleiden? Dat is wat ik heel graag zou willen meemaken, het mag best een keertje om mij draaien toch?
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 32
Brittany uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Brittany
lekker single, lekker vrij, lekker open en altijd wel een gaatje vrij in de agenda voor een kinky date. Zorg jij ervoor dat het de moeite wordt?
BiddinghuizenBiddinghuizen, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 31 | Bisexueel
Safire uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Safire
Just for sex, niet te gecompliceerd. Lieve spannende vrouw waar je geen spijt van zult krijgen. omg voorschoten
VoorschotenVoorschoten, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 33
I-Love-Xtra uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
I-Love-Xtra
Hoe vind je het klinken? Ik vind het echt zo geil en ik wil dat heel erg graag gaan doen en als het aan mij ligt dan kunnen we het ook wel een keer in bad doen. Lijkt jou dat ook zo geil om te doen?
WoerdenWoerden, Utrechtlocation_on
Shemale | 32
ThePrincess uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
ThePrincess
Je valt op supervrouwelijk maar van wat hards tussen mijn benen schrik je niet. Intengendeel... Je likt je lippen af en hebt zin om mijn pik eens diep in je mondje nemen. Als ie lekker stijf is, waar mag hij dan in?
EmmeloordEmmeloord, Flevolandlocation_on
Shemale | 30
pauline26 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
pauline26
Op mijn weg terug van werk ineens een erectie van hier tot tokyo gekregen. thuis geen sex, wat nu? Ik me aanmelden dus....... wie is er vrij hierzo??
LisseLisse, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31
Nadiaatjuh uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Nadiaatjuh
Jij bent een levensgenieter en kan een dubbele traktatie wel goed gebruiken. Omgekeerd verwacht ik ook dat ik dubbel van je zal genieten.
Hoek van HollandHoek van Hollan..., Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 27