Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Heerlijkegeilheid uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Heerlijkegeilheid
Jij zou jouw lekkere dikke pik wel in mijn kontgaatje willen steken want hij staat tenminste open voor jou. Je vind het geil om te zuigen en aan ballen te likken.
Den DolderDen Dolder, Utrechtlocation_on
Shemale | 30
kenjie uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
kenjie
Kontjes daar kan je echt geen genoeg van krijgen. Je bent er dol op en speelt er maar wat graag mee. Op wat voor manier je er mee speelt, dat mag je me zelf gaan vertellen. Ik wacht vol spanning op jouw geile berichtje.
HaarlemHaarlem, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 32 | Bisexueel
topkleding  uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
topkleding
Zo daar gaan we dan. Ik vind het best wel knap, dat er wordt verwacht dat ik wat ga schrijven over iemand die ik nog niet ken. Dus weet je wat. Daar begin ik niet eens aan. Je kan me vast zelf wel vertellen wie je bent en wat je zoekt.
Den HaagDen Haag, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 32 | Bisexueel
Raschashem uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Raschashem
Als je mij op de juiste manier veroverd ben ik als was in je handen. Lekkere gevoelige tepels en ja ook een lekkere pik. En die zoek ik ook. Kunnen wij een match zijn denk je?
WaddinxveenWaddinxveen, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31 | Hetero
Silentness uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Silentness
Je weet nu dat ik een pik heb en het lijkt je geil om samen te gaan neuken? Nou dan vind ik dat echt een heel geil idee en wil dat heel erg graag doen want ik wil nu ook weleens een man flink hard gaan neuken.
HilversumHilversum, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 31
JuliaShe uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
JuliaShe
Julia zoekt haar Romeo! Nou, eerlijk, ik zoek gewoon een lekkere geile nacht, maar het klonk goed toch?
HarderwijkHarderwijk, Gelderlandlocation_on
Shemale | 30
Kinkybitch uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Kinkybitch
Ik ben Phoebe en ik ben op zoek naar een beginnende (lust)slaaf (alleen mannelijke ik val niet op vrouwen) die graag vrijblijvend wilt ontdekken wat (bd)sm inhoud en hoe ver hij durft te gaan. Ben jij diegene wie ik zoek?
RoosendaalRoosendaal, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 27
Marloesje uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
Marloesje
Maak me eens gek, als je dat kan dan ben jij de man!
OuwerkerkOuwerkerk, Zeelandlocation_on
Shemale | 27
zaadslet uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
zaadslet
hoi ik ben een zachtaardig persoon maar met een hoog libido. ik hoop hier gelijkgestemden te vinden die met mij op avontuur willen. Waar kom je vandaan, wie ben je, wat doe je en wat zou je graag willen doen? Stuur me een leuk bericht en vertel me ie...
ApeldoornApeldoorn, Gelderlandlocation_on
Shemale | 30
FarahAfrica uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
FarahAfrica
Dat gluren kan en mag bij jou. Het kan zijn dat het voor jou nieuw is of dat jij het al eerder hebt ervaren. Het maakt allemaal niet uit, zo lang jij maar wilt! Ik ben er klaar voor en hopelijk jouw sterretje ook en anders maak ik die wel klaar.
Nieuw-BergenNieuw-Bergen, Limburglocation_on
Shemale | 30
feinAshe uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
feinAshe
Ik zit er constant aan te denken dat jij een man bent die het vuur weer kan aanwakkeren. Dat je me een goed gevoel kan geven. Dat je me kan laten verlangen naar meer en dat je me zeker een lekkere tijd kan laten beleven.
Nieuw-VennepNieuw-Vennep, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 42 | Bisexueel
Fun maken uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Fun maken
Ik weet precies wat ik wil en ik ben dan ook bereid om met nieuwe dingen alles te geven en ook te nemen. Ik heb al een hele tijd een fantasie om twee jongens tegelijkertijd te plezieren. Ik heb een vrij normale fantasie, maar waarom is het zo moeilij...
ZwijndrechtZwijndrecht, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 35 | Hetero