Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

DebbyTgirly uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
DebbyTgirly
Ik ben een hete shemale en heb je veel te bieden.Heb je er wel eens over gedroomd om sex te hebben met een shemale, of heb je die ervaring al en wil je vaker genieten,jullie zijn van harte welkom, ik zal je echt laten genieten.
Den HaagDen Haag, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 29
Sharisawithcock uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Sharisawithcock
Vind jij het heerlijk om uren genomen te worden en ook een behoorlijke tijd lekker terug te nemen? Uithoudingsvermogen is dus een pre, laat dit even voorop staan. Verder kunnen wij alles samen invullen, als wij maar communiceren.
OldenzaalOldenzaal, Overijssellocation_on
Shemale | 32
Nance uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Nance
Je mag natuurlijk zelf ook kenbaar maken wat je graag een keer zou willen doen, het zal mij benieuwen. Laat je mij even weten van hoe en wat?
UithoornUithoorn, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 29
DressedTs uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
DressedTs
Jij stelt jouzelf ook open voor nieuwe contacten en vind het dan ook niet erg om daar een stukje voor te moeten rijden. Ik zou het zelf wel doen. Jij bent iemand die ook respect en hygiene belangrijk vind.
BussumBussum, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 33
hetepeter uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
hetepeter
hai, ik ben Peter en zoek langs deze weg een lekkere sekspartner voor regelmatig seks, geen relatie, maar gewoon samen lekker genieten van elkaar, laat eens iets van je horen als je mij beter wilt leren kennen
ErmeloErmelo, Gelderlandlocation_on
Shemale | 34
Sharinaax uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Sharinaax
Heb een lekker strak figuurtje met de rondingen op de juiste plaats zoals je ziet. Ben op zoek naar mannen die die speciale dame aan denken te kunnen. Als er een klik is verander ik in een waar sexbeest! Grrrr, tem jij mij? Of mag ik je gewoon hard n...
't Zandt't Zandt, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 35 | Bisexueel
Dolfijntjee uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Dolfijntjee
Vind het leuk om spannende kleding aan te doen. Uiterlijke verzorging is enorm belangrijk en daarom vind ik het prettig als mijn date er ook verzorgd uit ziet. Je hoeft geen model te zijn, maar je pik wassen mag je toch echt zelf doen. Dan geef ik we...
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 34 | Bisexueel
Qwien uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Qwien
Hou wel van avontuurtjes. Beetje gek ben ik ook wel;)
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 34 | Bisexueel
Raschashem uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Raschashem
Als je mij op de juiste manier veroverd ben ik als was in je handen. Lekkere gevoelige tepels en ja ook een lekkere pik. En die zoek ik ook. Kunnen wij een match zijn denk je?
WaddinxveenWaddinxveen, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31 | Hetero
leukelady839 uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
leukelady839
Hopelijk heb jij de gave mij w eer speciaal te laten voelen. Mijn vriend neukt erop los met een ander en ik zou zomaar moeten toekijken? Kan jij me weer speciaal laten voelen? Vandaar dat ik hier op deze site bent aangekomen om te zien wat ik tegenko...
VlissingenVlissingen, Zeelandlocation_on
Shemale | 29 | Bisexueel
HornyEyes uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
HornyEyes
Als je maar jezelf bent is het goed. In ieder geval geen haat en er zin in hebben. Wow wat een gevoel maakt dat bij mij los.
BiggekerkeBiggekerke, Zeelandlocation_on
Shemale | 29
Ayana-Afrikaans uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Ayana-Afrikaans
Je bent opgewonden geraakt van mijn profiel en wil me laten weten hoe jij onze eerste date voor je ziet. Je bent niet te soft en vind het lekker om in je kontje te worden genomen.
NieuwleusenNieuwleusen, Overijssellocation_on
Shemale | 38