Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Donata uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Donata
Ik wil gewoon een man die aan mijn geile behoeften kan voldoen. Hij moet ook goed zijn en trek hebben in het slikken van sperma en verleidelijk genoeg zijn om mij een heerlijk orgasme te laten beleven. Ik ben misschien wel wat veeleisend, maar willen...
ZaanstadZaanstad, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 41 | Hetero
bobsees1 uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
bobsees1
Lekkere geile Shemale is op zoek naar leuke, lekkere man die lekker groot geschapen is. Een vrijblijvende gesprek lijkt me super om mee te beginnen. De rest zien we later wel! Leeftijd maakt me niet zoveel uit, hygiëne en ervaring uiteraard wel!
De BiltDe Bilt, Utrechtlocation_on
Shemale | 28 | Bisexueel
Tyana uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Tyana
Ik ben misschien nog wat jong, maar ik heb wel al wat ervaring op gedaan op verschillende gebieden, ik vind het heerlijk zowel binnen als buiten de kamer. Ik ben altijd wel op zoek naar een spannend avontuur en leuke en fijne en geile momenten met ie...
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 28
Bobikey uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
Bobikey
Hoi, ik ben op zoek naar lekkere seks en jij mag mij pijpen, aftrekken, maar je mag je ook heerlijk gaan verlekkeren aan mijn borsten. En mijn strakke sterretje wil ook wat qua genot, gaat dat lukken denk je? Stuur jij mij snel een bericht?
ZuidlarenZuidlaren, Drenthelocation_on
Shemale | 36 | Hetero
Avontuurtje21 uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Avontuurtje21
We zetten ons er samen voor in en maken er een opwindend avontuur van. Uiteindelijk is dat ook waar het allemaal om gaat natuurlijk. Heb je interesse stuur me dan een berichtje
NigtevechtNigtevecht, Utrechtlocation_on
Shemale | 26
Justbeginning uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Justbeginning
Lekkere pik in mijn kontje, stijve lul in mijn mondje, anaal, oraal, daar heb ik erg veel zin in. Ik zoek een man die mijn gaatjes komt vullen. Ik hoef daar niet betaald voor worden als het maar leuk en lekker wordt. Van mijn kant kan ik dat garander...
HultenHulten, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 28
JarretelGirl uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
JarretelGirl
Jij laat je niet snel afschrikken door seksuele fantasieën van je sekspartner. Jij vind gepijpt worden heerlijk en je geeft dan een flinke shot sperma als beloning voor het 'werk'. Ook is anaal neuken en geneukt worden heel gewoon voor je.
DrontenDronten, Flevolandlocation_on
Shemale | 32
Hester-Sterretjes uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Hester-Sterretjes
Ik zoek iemand die mij heel de avond kan verwennen in de slaapkamer! Ik heb meer nodig dan een paar minuten, kan jij dat volhouden? Help jij deze nymfomane met haar verslaving?
HelmondHelmond, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29
SlaafMilena uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
SlaafMilena
Ik ben een onderdanige lustslaaf op zoek naar een strenge meester. Wil jij mijn meester zijn?
HoutenHouten, Utrechtlocation_on
Shemale | 33
MeghanheeftZin uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
MeghanheeftZin
Geil je op mooie lingerie en een slipje waar een harde paal uitkomt? Wil jij een keer een mooie vrouw pijpen tot ze in je mondje klaarkomt. Ik wacht op je.
BorculoBorculo, Gelderlandlocation_on
Shemale | 34
NaughtyIlse uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
NaughtyIlse
Ik weet zeker dat als je hierin geïnteresseerd bent er een wereld voor je open gaat als je er eenmaal aan begonnen bent. Misschien kunnen we het gaan proberen? Dan hebben we het in ieder geprobeerd.
's Gravenmoer's Gravenmoer, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 32
NetteTswoman uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
NetteTswoman
Hey schatje, ik ben een mooie tranny, netjes, verzorgd, en ook nog eens supergeil en een beetje onderdanig. Ik ben op zoek naar jonge mannen die gratis sex met mij willen hebben. Ik vind een goede neukbeurt belangrijker dan geld, want ik kan heel goe...
HilvarenbeekHilvarenbeek, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 30