Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

MissPorn uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
MissPorn
Hai hai, mijn naam is Ingrid en ik ben van beroep model en actrice. Ik acteer in erotische films en ben vrij bekend. Misschien heb je me wel al voorbij zien komen. Ik wil mijn eigen reeks starten en ben opzoek naar medespelers. Als je interesse hebt...
NieuwkoopNieuwkoop, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 32
zwarteshegirlsss uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
zwarteshegirlsss
Wees eens lekker ondeugend en streel mij op je mijn intieme plekje. Zal ik jou even de weg wijzen? Jij raakt hier zelf zo opgewonden van dat jouw boxershort naar voren komt door mijn geile fantasie.
BarendrechtBarendrecht, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 29 | Bisexueel
ChantallekeTs uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
ChantallekeTs
Je hoeft niet te wachten hoor, dat doe ik al terwijl je dit leest. Grijp gewoon die kans, we kunnen het heerlijk hebben samen. Voor een nacht of voor vaker, wat jij maar wilt. Kun je het aan?
LeeuwardenLeeuwarden, Frieslandlocation_on
Shemale | 31
Brendaaaa uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
Brendaaaa
Ik heb een relatie, maar dat loopt niet echt lekker, mijn vriend wil ook geen seks meer met mij en heeft regelmatig seks buiten de deur, nu wil ik dat ook, want zeg nu zelf ik heb toch ook recht op seks? Wil jij mij een lekkere beurt geven en als het...
AchlumAchlum, Frieslandlocation_on
Shemale | 36
naar-behoren uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
naar-behoren
sexy type vol heet zaad en een goed lichaam. Beschikbaar in het weekend en op woensdagavond
's-Gravenpolder's-Gravenpolder, Zeelandlocation_on
Shemale | 29
Yvon uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Yvon
Als je er zin in hebt, lekker genieten en alles maar doen wat er in ons hoofd gaat komen. We zien uiteindelijk wel wat er zal gebeuren.
DoetinchemDoetinchem, Gelderlandlocation_on
Shemale | 33
bestfeeling uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
bestfeeling
Per toeval hier op terecht gekomen en wat ik zo zie dat bevalt me wel. Het doet ook wel wat met me. Allemaal van die stoute mannen die volgens mij over het algemeen maar 1 doel voor ogen hebben. Ik vraag me af wie gaat mij als doel hebben?
TilburgTilburg, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 28 | Bisexueel
hirtinmee uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
hirtinmee
Hallo! Ik ben altijd super geil en leuk dat je me gevonden hebt. Ik ben 100% biseksueel maar nu wil ik ook een lekkere lul voelen, durf jij me een berichtje te sturen, en denk je dat je het aankan qua uithoudingsvermogen? Dan moet je zeker snel reage...
MiddelburgMiddelburg, Zeelandlocation_on
Shemale | 30 | Bisexueel
IVY  uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
IVY
Ivy wil spelen met geile mannen!
DrachtenDrachten, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 28
just-me uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
just-me
Ik moet elke dag even lekker met mij zelf spelen, maar wil eigenlijk wel eens lekker klaar gezogen en getrokken worden door jou, zou jij met mij geile seks willen?
BredaBreda, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 26
Pijp-me uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Pijp-me
Ik heb me altijd op de achtergrond gehouden omdat ik er niet voor uit wilde komen, maar nu wil ik toch ook wel genieten van seks en geef me dan nu bloot, maar vindt het nog best wel spannend, ik hoop dat je respect voor me hebt en dat je lief voor me...
ZutphenZutphen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 30
EvaWithDick uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
EvaWithDick
Ook jij bent op zoek naar geilheid en wil mij dat heel graag geven. Mochten wij de chemie hebben sta ik en jij ook open voor een vaste relatie.
HeldenHelden, Limburglocation_on
Shemale | 39