Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

gedragje3 uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
gedragje3
Mijn lul dat is gewoon te lekker om van af te blijven. Ik doe dat dan ook niet en pak hem maar wat graag lekker aan. Even een vinger erop smeren en af likken maar. Ik ben gewoon verliefd op mijn lul en weet zeker dat jij dat ook gaat zijn.
AlkmaarAlkmaar, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 38 | Bisexueel
neemhemm uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
neemhemm
Een rustige en lieve man met het hart op de goede plek. Jij kan goed luisteren maar hebt ook wel wat te vertellen. Je bent een hele normale man, kan prima je eigen boontjes doppen en bent hier op zoek naar net wat meer genegen gezelligheid.
HulstHulst, Zeelandlocation_on
Shemale | 40 | Bisexueel
dildoinkont799 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
dildoinkont799
Ik hoop dat jij ook graag samen slaapt met vriendinnen zodat wij ook samen eens kunnen proberen wat er allemaal zou gebeuren als we het licht uitdoen. Zo een leuke fantasie heb ik altijd in gedachten gehad, zelfs ook van een paren club, wie heeft erv...
BoekelBoekel, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 45 | Hetero
pijpmijhard244 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
pijpmijhard244
Elke man die me een goed orgasme wil geven moet weten dat ik het liefste hard en zo diep als mogelijk van achter word genomen. Dat anaal heeft toch echt wel mijn voorkeur, omdat het anders niet kan. En wil je het dan goed doen, steek dan een dildo in...
ZoetermeerZoetermeer, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 33 | Bisexueel
HidingSanne uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
HidingSanne
Ik wil wel eens als transsexueel parkeerplaats hoer een man ontmoeten om lekker naar zijn auto te tippelen en in te stappen Heb jij zin in een parkeerplaats date met mij? gewoon lekker even snel aftrekken en pijpen of even lekkere sex in het toilet ...
WesterveldeWestervelde, Drenthelocation_on
Shemale | 26
little but fine uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
little but fine
Wat vind jij leuk om te doen? Welke geile fantasie durf jij aan? Ik ben voor alles in
DriebergenDriebergen, Utrechtlocation_on
Shemale | 28
Black moon uit Groningen,Nederlandradio_button_checked
Black moon
Jij hoeft je niet te schamen als jij met mij wilt afspreken. Ik zal lief voor jou zijn als het de eerste keer voor jou is, tenzij jij wilt dat ik mijn stoute schoentjes aan zal trekken om jou een avond om nooit te vergeten te bezorgen.
GarsthuizenGarsthuizen, Groningenlocation_on
Shemale | 28
CiliaTrannie uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
CiliaTrannie
Je bent geil en je wilt wat! Ik wil jou als je vaak opgewonden bent en vooral van orale sex houdt. Je bent lekker creatief en wil nieuwe dingen proberen. Ben je ook in een voor een spannend rollenspel?
AlphenAlphen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 31
Duiveltje20 uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Duiveltje20
Hay ik ben Chanel ! Ik ben een heerlijk geile shemale, ik kan jouw heerlijk verwennen !Ik heb een zwak voor mannen met een lichte handicap ! Daar word ik opgewonden van!
AlphenAlphen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 25
geilmetpik uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
geilmetpik
Ik vindt het heerlijk om gepijpt te worden terwijl ik jou kont lekker verwen met mijn tong en vingers, ga ik snel iets van je horen?
LeidenLeiden, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 31
vrije-vogel uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
vrije-vogel
Ik kan hier wel heel veel neer zetten, maar het lijkt mij beter dat je me gewoon vraagt van wat je weten wilt, ik heb geen bakken met geld dus een donatie is welkom of ergens anders:)
's-Gravenpolder's-Gravenpolder, Zeelandlocation_on
Shemale | 25
ShegirlDagmar26 uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
ShegirlDagmar26
Ik kan genoeg liefde vinden in mijn familie, vrienden en mijn lieve hondje maar dat is niets met wat ik kan krijgen van een heerlijke man. Ik wil voelen dat ik leef, dat ik mag leven, en dat ik jou natuurlijk ook mag uitleven. Leer me kennen en je ko...
OudemolenOudemolen, Drenthelocation_on
Shemale | 31