Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

manelaw  uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
manelaw
Zoeken doe je graag en ik hoop dan dat jij op zoek bent naar een hete en super geile shemale die dol is op genot. Oraal en doe je ook wel aan anaal. Mij maakt het niks uit, zo lang het maar lekker en geil is! Want kutje die heb ik niet haha.
NijmegenNijmegen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 46 | Bisexueel
Lianne31 uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Lianne31
Warm - Heet - Lianne. Take me as I am and you will be astonished honey.
LosserLosser, Overijssellocation_on
Shemale | 36
Lekkerpikkie28 uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
Lekkerpikkie28
Ik ben een shemale laat ik dat maar meteen zeggen want misschien kon je dat niet goed zien. Een vriend heb ik niet maar wel zin in seks met een lekkere man. Zijn er hier mannen die wel seks zouden willen hebben met een shemale? I hope so! Laat het me...
AssenAssen, Drenthelocation_on
Shemale | 33
DivaCandy uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
DivaCandy
Je mag best wel de leiding nemen dat vind ik stiekem super geil. Ik zoek iemand die me alles wil leren en zelf heel ruimdenkend is want what you see is what you get!
ApeldoornApeldoorn, Gelderlandlocation_on
Shemale | 26
Angelobralo uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Angelobralo
Ik zoek iemand die lekker verwend wil worden. Ik vind alles lekker. Ik hou er van om veel dingen te proberen. En ik sta overal voor open. Ik kan heel dominant zijn als je dat lekker vindt. Maar ik kan me ook heel onderdanig opstellen. Let er wel op d...
AalsmeerAalsmeer, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 45 | Bisexueel
pinkdressje uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
pinkdressje
Tijd hebben, zodat je onder mijn bureau kan komen zitten en daar mag je dan lekker je gang gaan. Spannend genoeg voor je? Als je nog andere ideetjes hebt.. Laat maar komen.
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 28 | Bisexueel
Rachel27Shemale uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
Rachel27Shemale
Zin in een lekkere geile shemale? Vast wel! Ik ben Rachel en ik ben dol op sex met mannen. Gewoon lekker sex en verder niks. Lijkt jou dat ook wat? Ik wacht op je reactie.
VenrayVenray, Limburglocation_on
Shemale | 32
Tessadeb uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Tessadeb
Jij wilt wel met mij spelen, ik hoop echt dat jij niet kan wachten. Misschien heb jij ook wel al een speeltje klaarliggen dat jij graag zou willen uitproberen, het lijkt mij wel lekker hoor.
ZevenaarZevenaar, Gelderlandlocation_on
Shemale | 29
PijpMondjets uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
PijpMondjets
Mag ik met jou samen alles gaan ontdekken? Ik heb nog geen idee ervan wat ik precies lekker vind, ja zoenen, strelen, knuffelen etc etc, dat weet ik wel, maar weet nog niet hoe het is om te pijpen of in mijn kontje genomen te worden.
HaarlemHaarlem, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 34
HornyEyes uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
HornyEyes
Als je maar jezelf bent is het goed. In ieder geval geen haat en er zin in hebben. Wow wat een gevoel maakt dat bij mij los.
BiggekerkeBiggekerke, Zeelandlocation_on
Shemale | 29
geilepik31 uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
geilepik31
zou ik jou kont eens lekker mogen opvullen met mijn pik? Graag alleen serieuze reacties
BorneBorne, Overijssellocation_on
Shemale | 36
Desie-Beesie uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Desie-Beesie
Ik heb een fantastische relatie met mijn lieve vriend, we neuken elkaar dan ook elke dag, maar omdat we een open relatie hebben wil ik ook wel eens een lekkere andere pik in mijn kont voelen, hoe zou jij het vinden als je me eens heerlijk mag neuken ...
's Gravenmoer's Gravenmoer, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 40