Let op! Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Om gebruik van deze site te maken dient u 18+ te zijn.

Gratis aanmelden voor ashemale

Wanneer je van shemale dating en videos houdt zit je goed op ashemale.nl. Dagelijks nieuwe leden en videos van shemales die zich lekker willen laten gaan. Ben jij een shemale of een man die op zoek is naar ashemale contact, meld je dan gratis aan op ashemale.nl en kom vandaag nog in contact met spannende shameles bij jou in de buurt. Aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met contact zoeken.

Shemales voor jou!

Gina-Trans uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Gina-Trans
Het idee dat jij straks in mijn holletje gaat komen dat maakt mij zo heet dat mijn soldaat nu al weer gereed staat om te schieten. Ik lurk er zelf elke dag wel een keer of 2 aan, en nog is het niet genoeg! Kom jij mij helpen met trekken en komen?
HilvarenbeekHilvarenbeek, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 30
Ashida uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Ashida
Hoi, ik kan maar niemand vinden die ook echt bij mij past, de meeste mannen willen alleen maar even snel seks, maar dat is niet wat ik wil. Ik wil gewoon genieten van seks, het is toch geen haast klus, neem jij uitgebreid de tijd?
WeespWeesp, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 35 | Hetero
SportsTs uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
SportsTs
Hey hallo! Leuk dat je mijn profieltje komt kijken. Ik hoop dat je mijn foto leuk vindt. Ik besteed heel veel tijd aan mijn uiterlijk. Ik sport heel veel om zo eruit t zien. Ik hou van sporten en werk aan mijn conditie, mijn conditie is prima en dat ...
LimbrichtLimbricht, Limburglocation_on
Shemale | 31
Hester-Sterretjes uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Hester-Sterretjes
Ik zoek iemand die mij heel de avond kan verwennen in de slaapkamer! Ik heb meer nodig dan een paar minuten, kan jij dat volhouden? Help jij deze nymfomane met haar verslaving?
HelmondHelmond, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29
Kirsie uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
Kirsie
Als je maar jezelf bent is het goed. In ieder geval geen haat en er zin in hebben. Wow wat een gevoel maakt dat bij mij los. Interesse?
WesterborkWesterbork, Drenthelocation_on
Shemale | 28
Loreentje uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
Loreentje
Jij bent een man die mij wel uit nood wil helpen. Jij weet wel hoe je weer lekker plezier in mijn sexleven kan geven. Lekker pijpen, zuigen en sabbelen horen daar zeker wel bij.
WestkapelleWestkapelle, Zeelandlocation_on
Shemale | 32
Celineetrans uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Celineetrans
Jong en hitsig! Beetje ervaring is van harte welkom
BoxmeerBoxmeer, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 24 | Bisexueel
Candyx uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Candyx
Lekker dominant zijn hou ik van. Mag ik de orders uitdelen?
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 43 | Bisexueel
Dirkje23 uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Dirkje23
heb al wel enige ervaring, maar ben nog niet in mijn kontje geneukt en dat is toch wel een grote wens, zou jij mijn wens in vervulling willen laten gaan?
OldenzaalOldenzaal, Overijssellocation_on
Shemale | 29
Veldhoven37 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
Veldhoven37
Dag heren, Ik ben opzoek naar een donkere man die op mij valt. Je mag van overal vandaan komen maar ik werk veel dus ik zal moeten ontvangen of sweekends komen. Ik ben afkomstig van Antwerpen maar ik woon nu in Veldhoven. Ik werk nog in Antwerpen...
VeldhovenVeldhoven, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 42
slavemee uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
slavemee
Hallo! Ik heb door de jaren heen een seks maatje gehad en dat beviel me prima. Nu is hij ver weg verhuisd en mis ik nog steeds iemand om me uit te laden na een hectische week thuis of op het werk. Geen verplichtingen, alleen pure lust en plezier. Dat...
DoetinchemDoetinchem, Gelderlandlocation_on
Shemale | 30 | Bisexueel
hustlee uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
hustlee
Nou ik weet het niet hoor, ik doe blijkbaar iets fout, want ik kom jou maar niet tegen, ik ben toch niet zo heel eng en lelijk? Ik kijk zo vaak, maar krijg gewoon geen bericht binnen van iemand.
EindhovenEindhoven, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 42 | Bisexueel